Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. December 21. 10:55, vasárnap | Bulvár
Forrás: fullank.com

A videó, ami kicsapta a biztosítékot a hozzászólóknál

A videó, ami kicsapta a biztosítékot a hozzászólóknál

"Az internetezőket alaposan megosztotta a magyar sztármodell, Palvin Barbara legújabb videója.
A csodaszép 20 éves lány ezúttal a magyar nyelv szépségére oktatja a világot.
A YouTube-ra feltöltött videó nézettsége már a 400 ezerhez közelít, de a kommentelők megjegyzései szinte gyűlölethullámot indítottak el a látottak miatt.
A fekete-fehér mintegy 2 és fél perces filmben Barbi meztelenül fürdik, csábosan hajat szárít, kacsint a kamerába és az ajkait nyalja.
Eközben pedig olyan fontos szavakat ismertet meg a világgal, mint
“Szereted a klasszikus zenét?”, “Egy lány kecsesen sétál”, “tulipán” vagy épp “kutya”.
A videó nem nyelvlecke, hanem az i-D sorozatának része. Ezek mindegyikében ismert modellek mutatják be az anyanyelvük szépségét a világnak. Ez egy kampány, amelyben a nyelvek sokszínűségét és a beszélőik szépségét akarják bemutatni.
A szomorú az egészben az, hogy míg a Barbiról a külföldi hozzászólók elismerően nyilatkoznak, a magyarok inkább bántják a modellt. Pedig inkább büszkének kéne lenni a tehetségére és népszerűségére."
Ha jobban belegondolunk, nemigen létezik olyasmi, ami miatt mi maygarok egyöntetűen és kivétel nélkül boldogok és elégedettek tudnánk lenni. Biztos, hogy valaki mindig akad, aki egyedül a rosszat látja, egy szál rózsában is csak a tüskéket veszi észre. Vajon mikor gyógyulunk ki ebből a "betegségből"? És abból, hogy a véleményünket kizárólag alpári stílusban tudjuk előadni?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára