Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. December 19. 10:01, péntek | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Ajándék a Benedek Ovinak

Ajándék a Benedek Ovinak

A Benedek Elek Óvodát nagyon fontos és hasznos ajándékkal, térelválasztó függönyökkel lepte meg az SCS Stahlschmidt Cable Systems Magyarország Kft. a „Kéz a kézben” program keretében.

Az ovisok ünnepi műsorral köszönték meg az adományt. - Idén indult el kapcsolatunk a Benedek Elek Óvodával, a „Kéz a kézben” program keretein belül. Együttműködésünk első eredménye e rövid időszak alatt az óvoda tornatermébe vásárolt és felszerelt több funkciós térelválasztó függöny, mellyel reméljük cégünk segítséget nyújtott a terem teljes körű kihasználásához, rendezvények, megemlékezések, stb. lebonyolításához. Ezúton is köszönjük az óvoda lelkes dolgozóinak, az SCS dolgozók gyermekeinek szervezett táncházat és bábszínházi előadást, mellyel hozzájárultak az ünnep szebbé tételéhez. Bízunk benne, hogy támogatásunk hosszú távú együttműködés lesz, és megfelelően tudjuk kihasználni a lehetőségeinket erre a célra. Jövőbeni terveink között szerepel az óvoda folyosóinak festésében való részvétel, illetve az udvar felújításában is szeretnénk segíteni új játékok megvásárlásával – mondta Tóth Ádám, az SCS Stahlschmidt Cable Systems Magyarország Kft. HR-koordinátora.

- Nagyon örülünk, hogy második örökbefogadónk is segítséget nyújtott olyan dolgok megvalósításában, melyeket mi magunk nem tudtunk volna véghezvinni. A tornatermünk többfunkciós, mely elsősorban a gyermekek mozgásigényének kielégítését szolgálja, de közös rendezvényeink, megemlékezéseink színtere is. Ennek megfelelően hol tornaterem, hol „színházterem”, hol „hangversenyterem”. A térelválasztó függöny segítségével könnyedén rendezzük át alkalomnak megfelelően a teret, ami megkönnyíti a dekorálást, jó akusztikát biztosít. Bízunk a jövőbeni eredményes, kölcsönös együttműködésben, gyümölcsöző kapcsolatban – tette hozzá Fátrai Zsuzsanna, a Benedek Elek Óvoda óvodavezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya