Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Július 22. 11:21, kedd | Bulvár
Forrás: Red Lemon

Forma-1: bulizz az év presztízs eseményén!

Forma-1: bulizz az év presztízs eseményén!

A leggyorsabb rajongók is részt vehetnek azon az afterpartin, amin a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíj után a pilóták és csapatok is buliznak majd a Symbolban.

Ismét hazánkba látogat az autó-motor sport legjava, július utolsó hétvégéjén ugyanis újra a Hungaroringen versenyez majd a Forma-1 mezőnye. A futam utáni ünneplésnek idén is a Symbol ad helyet, a hivatalos afterpartin pedig a pilóták és csapatok mellett a leggyorsabb rajongók is részt vehetnek. A felejthetetlen hangulatot három sztárfellépő garantálja: a gyönyörű modell és dj, Petra Silander, a HED KANDI dj tehetsége Nathan Cozetto és az amerikai house-dj Zenbi.

A magyar rajongók július 27-én ismét együtt ünnepelhetnek kedvenc Forma-1-es pilótáikkal a futamot követő The Official GP Afterpary-n. Az év egyik legvágyottabb presztízs eseményének helyszíne idén már 6. alkalommal a Symbol Budapest lesz, ahol az elmúlt években számos sztárpilóta, többek között Lewis Hamilton, Nico Rosberg és Kimi Raikkönen is megfordult. A partira a F1-es pilóták mellett, számos hazai híresség és sportoló is meghívást kapott. A fergeteges hangulatról három nemzetközileg elismert fellépő, a Toro Rosso pilótájának barátnője, a gyönyörű modell és dj Petra Silander, a HED KANDI felfedezettje Nathan Cozetto és a house dallamokkal készülő Zenbi gondoskodik majd.

A futamokhoz hasonlóan azonban itt is csak a leggyorsabbak járhatnak sikerrel. A The Official GP Afterpartyra vásárolható Paddock és Poleposition jegyekről bővebb információ itt található!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.