Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. November 24. 10:25, hétfő | Helyi

Gáláztak az ovisok

Gáláztak az ovisok

2003 novemberében nevezték el a környei óvodát Kormos István verses meséjének főhőséről, a piszén pisze kölyökmackóról

Azóta vált hagyománnyá, hogy ebben az időszakban ünnepelnek, bemutatkoznak a Vackor Óvoda apróságai, s kedves műsorral szórakoztatják vendégeiket.
Bár a Művelődési Ház felújítása, tavaly pedig az intézmény új épületének átadása miatt három esztendőre megszakadt a gálasorozat, péntek délután ismét folytatódott.
A gálára idén is nagy lelkesedéssel készültek a gyermekek és nevelőik, a szülők, nagyszülők pedig zsúfolásig megtöltötték a Művelődési Ház színháztermét, ahol szinte folyamatos vastaps követte a kicsik produkcióit. A Süni kiscsoportosok barátságtáncot roptak, a Napocskások tornára csalogatták a jelenlévőket, a Ficánkások egy erdei pocsolya életét játszották el, a Csiga-biga középsősök szivárványt varázsoltak a színpadra, a Nyuszi csoport hópihe táncával a telet, míg a legnagyobbak, a Katicáék a szőlőművelést, szüretelést idézték.
A vidám hangulatot utolsó fellépőként az óvónénik fokozták, akik vérpezsdítő tűztánc koreográfiával kedveskedtek a gyerekeknek, vendégeknek.
Míg az anyukák, apukák, nagyszülők számára az apróságok bájos produkciói, a szereplők részére a legnagyobb örömet (természetesen) az a hatalmas csoki torta jelentette, melyből minden gyermeknek jutott egy-egy szelet a gála zárásaként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya