Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 26. 09:46, vasárnap | PR
Forrás: www.sensolite.hu

Immunerősítés gyermekeknek és felnőtteknek

Immunerősítés gyermekeknek és felnőtteknek

VALAMINT RENDSZERESEN VISSZATÉRŐ FELSŐ LÉGÚTI PROBLÉMÁK MEGELŐZÉSE ÉS HATÉKONY KEZELÉSE

Kérjük, mielőtt tovább olvasna, mindenképpen olvassa el felhasználói útmutatónkat!

Nagyon sok olyan kisgyermek van, akinél az ősz beköszöntével, az iskolai tanítás és az óvoda kezdetével elindulnak a felső légúti problémák, a nátha, orrdugulás, középfül-gyulladás, arcüreggyulladás, majd a leszivárgó váladéknak köszönhetően rövidesen a torok és a hörgők is begyulladnak. Jön a hurutos, esetenként száraz köhögés, rossz esetben a tüdőgyulladás, melynek igen súlyos szövődményei lehetnek. Az orvos gondolkodásmódjától függően korábban, vagy később a folyamat valamelyik lépcsőfokánál elkezdődik az antibiotikumos kezelés, melynek mennyiségét és adásának sűrűségét minden szülő és minden orvos minimalizálni szeretné. És ez a szinte folyamatos betegeskedés könnyen elhúzódhat a tavaszi hónapok közepéig. A gyerek ilyenkor sok kellemetlenséget, fájdalmat és szenvedést él át, de a munkájából kényszerűen kimaradó, táppénzen lévő szülő szorongásai és izgalmai sem elhanyagolhatók.
Nos, a polarizáltfény-terápia ezeken a gondokon tud segíteni. A Sensolite fényágy rendszeres használatát elsősorban a fent említett állapotok megelőzésére ajánljuk, de a már létrejött betegség gyógyulásának gyorsítására, illetve a szövődmények kialakulásának kivédésére is kitűnően bevált. Ezeket a gyógyító hatásokat már klinikai eredményekkel is igazoltuk (Orvosi Hetilap 2011. 152. évfolyam, 37. szám). Az ilyen problémákkal küzdő gyermekek 80%-a nagyon jól reagált a preventív kezelésre, ezt a visszatérő betegségek számának és az igénybevett, szükségessé vált antibiotikumok mennyiségének jelentős csökkenése mutatta.
Ha gyermeke különösen érzékeny a fertőzésekre, és könnyen megkapja a náthával, torokfájással, köhögéssel járó fertőzéseket, akkor érdemes megelőzésképpen a számára javasolt kúrát igénybe venni. A terápiát 6 hetes kortól egészen 4 éves korig ajánljuk, amíg a kezelést valamelyik szülőjükkel vagy testvérükkel együtt is igénybe vehetik, és együtt is fekhetnek be a terápiás ágyba, sőt nyugodtan vigyenek magukkal játékot, könyvet a kezelés idejére. Tapasztalataink szerint a gyerekek kivétel nélkül nagyon szeretnek a Sensolite-ban tartózkodni, és sok esetben inkább az a kérdés merül fel: hogyan vegyék rá gyermeküket, hogy kijöjjön a fényágyból?
Rendszeres Sensolite kezeléssel meg lehet előzni a felső légúti fertőzéseket. Ha a betegség mégis bekövetkezik, arra vigyázni kell, hogy lázas állapotban ne vigyük a gyermeket a fényágyba. Az akut időszakot követően azonban mindenképpen érdemes megkezdeni a terápiát, mert a szövődmények előfordulási valószínűsége jelentősen csökkenthető, és a gyermekek sokkal gyorsabban gyógyulnak meg. A megelőzést szolgáló teljes test polarizáltfény-terápiás kúrát ajánlatos már szeptemberben elkezdeni, a tél folyamán „Fenntartó csomaggal” folytatni és egészen a kritikus időszak végéig, vagyis március közepéig alkalmazni.
Felnőttek esetében is előfordulnak a rendszeresen visszatérő légúti fertőzések (részletes leírást lásd fent). A megelőzés, illetve gyógyítás a gyermekekéhez hasonló módon végezhető el, de a kezelési időtartam felnőttek esetében hosszabb, (20 perc).
I. Az orvos véleménye
Több ezer kezelésen van túl Dr. Madarasi Anna gyermekgyógyász, allergológus, pulmonológus, a Szent János Kórház Budai Gyermekkórházának osztályvezető főorvosa, így nem csoda, ha rengeteg pozitív tapasztalata közül alig tudunk választani! „Renáta 2 éves kora óta minden évben ősztől tavaszig gyakorlatilag folyamatosan nátha, köhögés, hörghurut miatt szorult orvosi kezelésre. A pulmonológiai szakrendelésen 3 éves korában jelentkezett, ahol kivizsgálása során szervi eltérést, immunhiányt nem találtunk, a kimutatott enyhe parlagfűpollen allergia nem áll oki kapcsolatban a légúti tüneteivel. Tartós gyógyszeres kezelésre állítottuk, kivetettük a közösségből, így betegségei ritkultak, de mivel a testvére továbbra is járt óvodába, minden hónapban kétszer így is beteg volt. 4 éves korában ő is óvodába került. Ekkor kezdtük el a Sensolite egésztest polarizáltfény-terápiát, mely mellett – a közösségbe kerülés ellenére – betegségei lényegesen enyhébb lefolyásúak voltak, rövidebb ideig tartottak, az óvodai hiányzások száma nem volt több a csoporttársaiénál. Nyáron a terápiát nem kapta, majd ősszel az óvodakezdés utáni hónapban ismét szinte folyamatosan beteg volt. Ekkor újra kezdtük a fényterápiát, és fenntartó adagban egészen tavaszig folytattuk. Így Renáta 1-2 nap kivételével végig járt óvodába, és antibiotikus kezelést egyáltalán nem kapott. Gergő, a négy évvel idősebb testvére sokszor elkísérte Renátát, ilyenkor ő is befeküdt a fényágyba. Ők nevezték el az ágyat fénykagylónak. Renáta mára iskolás és nagyon jól van.”
A Sensolite teljes testfelületre alkalmazott polarizáltfény terápia megegyezik a lokálisan alkalmazott polarizáltfény terápiás eszközök hatásosságával. A lokális polarizáltfény-terápia kezelés Magyarországon [Kód:86202; Név: Kezelés monochromatikus polarizált fénnyel (Evolite, Bioptron)] jelenleg is OEP finanszírozott ellátás. Az OEP adatai alapján légúti kórképek gyógyítására lokális fényterápiával 2008-ban közel 20,000 OEP finanszírozott kezelést végeztek hazánkban.
II. Páciensek tapasztalatai
„Ahogy számolom, már 2 éve rendszeresen visszük mindkét lányunkat fényfürdőzni. Az óvodás csoport és az iskolai is sok ’meglepetést’ rejtett évről évre, de most már mi tartjuk az egészségcsúcsot az oviban és a suliban is, hiszen a gyerekek emlékeim szerint összesen háromszor voltak azóta betegek, habár egyik eset sem volt vészes, hamar meggyógyultak. Eleinte igyekeztem, hogy hetente három alkalommal eljussunk Sensolite-ozni. Ma már a heti egy kezeléssel nagyszerűen tartjuk magunkat, de ha valamire készülünk pl. nyaralás, évkezdés akkor is szeretem, ha hetente legalább kétszer megyünk.” P. K.
„Mi augusztusban mentünk el először immunerősítés céljából az ovikezdés előtt. 6 kezelés után 2 különböző orvos szerint nagyon pozitív változást eredményezett. Gyermekem 5 éves kontrollvizsgálaton kiderült, hogy bal szemén csak 40%-ig fejlődött ki a látása, terápia cilinderes lencsét és szemtakarást írt elő. 2 hónap után a 40% lecsökkent 20%-ra, majd a következő 2 hónapban tovább javult az állapota, aminek nagyon örülünk. Az előttem írókat én is meg tudom erősíteni: sokkal simább, élettel telibb a bőröm és halványodnak a terhesség nyomai is, ezen kívül a kezelés napján 3-4 óra alvás után is úgy ébredek, mint aki 12 órát aludt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ebben a rohanó világban!”O. F.
„Gyermekem révén jutottam el a Sensolite Gyógycentrumba, ahol a javasolt kúra alatt gyermekem ételallergiás tünetei teljes mértékben megszűntek és aktivitása is javult. Saját magam is részt vettem a kezelésben, így a fényterápiával fokozódott a tejtermelésem, javult közérzetem és elmúlt az ekcémám is. Javaslom mindenkinek!” V. A.
„Nekünk már az első 10 kezelés után pozitív tapasztalataink voltak, Martin ugyanis asztmás, migrénje és relfuxa van, mindezek mellett pedig mindenféle fertőzést összeszed. Korábban ilyenkor következett az elhúzódó arcüreggyulladás és hörghurut. Mi ugyan nyáron kezdtük a terápiát, de olyan jól reagált a kezelésekre, hogy sokáig egyáltalán nem betegedett meg. Nyáron a gyakori és heves időjárás változások korábban gyötrő fejfájást okoztak nála, de mióta rendszeresen járunk Senolite-ozni, legtöbbször meg sem érzi a frontokat. Az eredmények továbbra is hitet és erőt adnak mindkettőnknek. Arról nem is beszélve, hogy most a pattanásos bőr ellen vívott harcban is mi állunk nyerésre, ugyanis kiskamasz fiam bőre a korosztályos problémáknak megfelelően elkezdett pattanásossá válni, de már sokkal szebb a rendszeres kezelések hatására.” F. B.
„Nagyon jó tapasztalataimat szeretném megosztani Önökkel. Két kislányommal (Réka 6 éves Kata 4 éves) jártunk immunerősítés céljából a szombathelyi Sensolite-ba. A nagyobbik lányomnál szinte folyamatos volt a köhögés nátha ősztől-tavaszig, illetve gyakran jelentkezett nála szövődményként szemgyulladás is. Szeptemberben kezdtünk járni kezelésre ma már csak havonta egyszer-kétszer megyünk fenntartó kezelésre. A tünetei a kezelés hatására teljesen megszűntek. Még egy érdekes dologról szeretnék beszámolni, decemberben az ovinkban bárányhimlő járvány volt, a lányok is elkapták. Mindkét lányomnál feltűnően enyhén lezajlott, több barátunk gyerekeinél is egy időben játszódott le bárányhimlő és összehasonlíthatatlanok voltak a tüneteik a miénkhez képest (sokkal kevesebb pötty, nem volt láz és kibírhatatlan viszketés). A személyzet is nagyon segítőkész, felkészült, kedves. Bárkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémákkal küzd! Nagyon szépen köszönjük!” S. A.
III. Terápiás javaslat
A csomagokat a rendelkezésünkre álló igen nagyszámú tapasztalat összesítésével alakítottuk ki, tudományos igényességgel elvégzett kutatások még nem állnak rendelkezésünkre. A Sensolite fényágy nyújtotta terápiás lehetőséget ADJUVÁNS (KIEGÉSZÍTŐ) kezelésként javasoljuk, tehát a hagyományos orvoslás által felkínált medicina MELLETT ÉS NEM HELYETT.
A használat során azonban gyakran előfordul, hogy a fénykezelésnek köszönhetően oly mértékben javul a páciens problémája, hogy kezelőorvosa a különféle vizsgálati leletek alapján jelentősen csökkenti, sőt esetenként elhagyja a gyógyszeres kezelést.

Fenntartó csomag

Azon kis pácienseknek, akik már felvettek legalább egy kúrát, javasoljuk a heti 1 alkalmas fenntartó csomagunk igénybevételét a betegségmentes időszak fenntartása érdekében! A csomagban ajánlott kúra igény szerint ismételhető!


Aktuális csomagárainkról érdeklődjön az Önhöz legközelebb eső Sensolite Gyógycentrumban: Sensolite Egészségcentrum, Tatabányán, Köztársaság u.1/a
Az általunk ajánlott kezelési gyakoriság már eredményt hoz, de ha Páciensünk úgy érzi, hogy gyakrabban szeretné igénybe venni a Sensolite fényterápiát, lehetősége van rá a Gyógycentrumban történt konzultációt követően. Szeretnénk azonban felhívni a figyelmet, hogy tekintettel a fényterápia szervezetre gyakorolt energizáló hatására, némely esetben felpörgeti a szervezetet, ezért előfordulhat, hogy a túlzott mennyiségű fénykezelés alvási problémákat okozhat. Továbbá ilyen esetekben javasoljuk, hogy a fényterápiát ne az esti, a lefekvés előtti órákban vegye igénybe, hanem inkább reggel vagy délelőtt. Ha este vagy éjszaka kell aktívnak lennie, akkor az igénybevétel előtt érdemes felkeresni a Sensolite Gyógycentrumot.
*Jelen csomagajánlatban található információk a SENSOLITE eszköz indikáció szerinti használata során a betegek, illetve kezelőorvosaik által tapasztalt, dokumentált szubjektív észlelésen alapuló olyan beszámolókon alapulnak, mely beszámolókban a betegek, illetve kezelőorvosaik részben olyan pozitív hatásokról is említést tettek, melyek a jelenleg hatályos jogszabályok szerint nem képezik az eszköz hatóságilag engedélyezett indikációs területeit.
A jelen csomagajánlatban szereplő – beteg-, illetve orvosi tapasztalatokon alapuló – információk jelenleg nincsenek klinikai kutatási eredményekkel alátámasztva – így jogszabály szerint nem minősül bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a csomagajánlatban megjelölt területeken – de alkalmasak lehetnek a jövőben elvégzendő kutatások irányának megalapozására.
A csomagajánlatban felsorolt jótékony hatások a fentiek alapján tájékoztató jellegűek, a kezelések hatása egyénenként eltérést mutathat. Kiegészítő kezelésként történő alkalmazása előtt, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával. A SENSOLITE eszköz igénybevétele nem helyettesíti az orvos által előírt konzervatív terápiás kezeléseket, gyógyszereket.
Kérjük, hogy a kezelés igénybevételére irányuló döntését a fentiek alapján hozza meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat