Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Szeptember 18. 13:23, csütörtök | Bulvár

Jó reggelt Dél-Afrikából!

Jó reggelt Dél-Afrikából!

Közel 9000 kilométer távolságból ébreszt a Morning Show.

Újra rádiótörténelmet ír a Morning Show! Októbertől másfél hónapon át Dél-Afrikából szól a Class FM népszerű reggeli műsora. Ez igazi szenzációnak számít, hiszen még sosem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Morning Show stábja számára nincs lehetetlen: a közel 9000 kilométeres távolság sem tartja vissza a csapatot attól, hogy minden reggel szórakoztassák a magyar hallgatókat.

Életük legextrémebb kalandjában vesz részt hamarosan a Morning Show hármasa! Vadon Janiék jelentkeztek már cápákkal teli akváriumból, atomerőműből, és száguldó kamion tetejéről is, most azonban minden eddiginél tovább merészkednek. A leghallgatottabb rádió reggeli műsora hamarosan elhagyja Európát, és egészen Dél-Afrikáig repül, hogy igazi szenzációként egy hazánktól közel 9000 kilométerre fekvő szafari park közvetlen közeléből jelentkezzenek nap mint nap.

Októberben indul a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, amelynek ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a műsorvezetői. Erre az időre Balázsékkal a Morning Show is Dél-Afrikába költözik: a reggeli műsor a Kruger Nemzeti Park környékére települ ki. Balázs és Jani október elején repülnek el, az exkluzív helyszínre Rákóczi Feri is velük tart. Október 19-ig az összeszokott csapat közösen vezeti a műsort, a második két hétben Feri hazautazik Magyarországra és a megszokott módon, a Class FM-ből jelentkezik be. A több ezer kilométeres távolság ellenére azonban a Morning Show nagyágyúi ugyanazt a hangulatot biztosítják majd, mintha mindannyian együtt lennének a budapesti stúdióban. A műsorvezetők a beszélgetések és a közkedvelt játékok mellett betekintést engednek majd abba is, milyen különleges események történnek körülöttük a dzsungelben.

„Még soha nem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Class FM egy technikailag is egyedülálló projektet valósít meg ezzel, hiszen a Morning Show közel 9000 kilométer távolságból szól majd másfél hónapon keresztül. Egy szerkesztő és több technikus is kiutazik Balázsékkal. Az biztos, hogy az összeszokott, profi csapat garantáltan olyan hangulatot teremt majd minden reggel, amelyre Dél-Afrikában és itthon is élvezet lesz felébredni.” - mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

Az exkluzív rádiós műsor várhatóan Dél-Afrikában is igazi látványosságnak számít majd: Sebestyén Balázs és műsorvezető társai minden reggel a „dzsungel” mellett felállított rádióstúdióból jelentkeznek.A Morning Show a szokásos módon, itthoni idő szerint reggel 6-kor kezdődik majd. A műsorvezetőknek apró könnyebbség, hogy a téli időszámítás miatt Dél-Afrikában ilyenkor már 7 óra lesz - így október 26-át követően a piacvezető magyar rádió műsorvezetői egy órával később ébredhetnek, hogy szórakoztassák több millió hallgatójukat.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára