Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 27. 09:46, hétfő | Helyi sport

A karácsonyi után a farsangi kupát is elhódították

A karácsonyi után a farsangi kupát is elhódították

Úgy tűnik, már-már verhetetlen a Vashíd csapata, amely a decemberi Karácsony Kupa után szombaton a Farsangit is elhódította a környei általános iskola tornatermében.

Az, hogy a maskarás időszakban is teremfocizni hívják a falubelieket, két évtizedes múltra tekint vissza, idén már 21. alkalommal rúgták a bőrt.
A megmérettetésre hat csapat nevezett, két csoportban körmérkőzéseket játszottak, majd következtek a helyosztók. Az együttesek 11 mérkőzésen csaptak össze, s összesen 82 alkalommal rezgették meg sikerrel az ellenfél hálóját. A harmadik helyért vívott küzdelemben a Toncsi Húsbolt Toncsi csapata 6-4 arányban alulmaradt az Aligators-al szemben, majd következett a döntő a Blue Dragon és a Vashíd között. Egy ideig egyik csapatnak sem sikerült előnyre szert tennie, hiszen 1-1-es félidővel zártak, a szünetben azonban történhetett valami, hiszen a vashidasok – mondhatni – megtáltosodtak. Még nézőszórakoztató kapus attrakcióra, s ezer százalékos gólhelyzet ziccer kihagyására is futotta a részükről a második játékrészben, s végül 5-1-es győzelmükkel esélyt sem adtak a Blue Dragonnak, hogy a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára kapaszkodhassanak. A kupát tehát a Vashíd szerezte meg, második lett a Blue Dragon, harmadik pedig az Aligators.
A nap két legeredményesebb játékosa is a kupagyőztes Vashíd színeiben vehette át Török Mihály főszervezőtől az elismerést: Lord Sándor a legjobb kapusnak, míg ifj. Török Mihály a Gólkirálynak (10 gól) járó emléktárgyat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben