Városlista
2018. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2018. Február 13. 08:58, kedd | Helyi
Forrás: tatabánya

A nagyadózókat köszöntötték

A nagyadózókat köszöntötték

A város húsz legtöbb adót fizető vállalkozását köszöntötték délelőtt a Városháza dísztermében.

A cégvezetőket Bencsik János országgyűlési képviselő köszöntötte, majd Schmidt Csaba polgármester előadás keretében mutatta be az elmúlt évben a városban végrehajtott fejlesztéseket, és ismertette, milyen nagyberuházások indulása várható a 2018-as esztendőben.

Az ünnepség végén a cégvezetők bizonyságlevelet és meglepetésként Tatabánya sörét és díszes korsót vehettek át a polgármestertől.

A rendezvény zártkörű beszélgetéssel zárult, amelyen a cég- és városvezetők osztották meg egymással tapasztalataikat és egyeztettek a jövőt illetően.

A 2017-es esztendő 20 legnagyobb helyi adózója ábécé sorrendben:

AGC Glass Hungary Kft., ASG Gépgyártó Kft., Becton Dickinson Hungary Kft., Bridgestone Tatabánya Kft., Coloplast Hungary Kft., DELPHI Connection Systems Hungary Kft. (APTIV Kft.), E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., Északdunántúli Vízmű Zrt., EXEDY DYNAX Europe Kft., Gasztrometál Zrt., Graboplast Zrt., Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Henkel Magyarország Kft., LOTTE Advanced Materials Hungary, OTTO FUCHS Hungary Kft., Reckitt Benckiser Kft., SANMINA-SCI Magyarország Kft., Spar Magyarország Kft., Suez Water Technologies and Solutions Kft., Tatabánya Erőmű Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 24. 00:00, szombat | Helyi

Tatabányai rendőrnő hozta el az első díjat

Tatabányán rendezték meg a Belügyminisztériumi Országos Fallabda Bajnokságot.

2018. Február 23. 13:59, péntek | Helyi

Szűrővizsgálattal az Egészségért

A Népegészségügyi Program keretében zajló mammográfiás szűrővizsgálattal kapcsolatosan tájékoztatjuk Önöket, hogy a területileg szervezett behívóleveles szűrés március hónapban folyik tovább.

2018. Február 23. 13:58, péntek | Helyi

Bölcsődei beiratkozás igényfelmérése

A tatabányai bölcsődékben március vége felé beiratkozást szerveznek, amely egyúttal egy előzetes igényfelmérés is.

2018. Február 20. 09:54, kedd | Helyi

Óvjuk a gyalogosokat!

Komárom-Esztergom megyében az elmúlt hetekben történt közúti közlekedési balesetek során több alkalommal is gyalogos volt az áldozat.