Városlista
2018. május 20, vasárnap - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Február 13. 08:58, kedd | Helyi
Forrás: tatabánya

A nagyadózókat köszöntötték

A nagyadózókat köszöntötték

A város húsz legtöbb adót fizető vállalkozását köszöntötték délelőtt a Városháza dísztermében.

A cégvezetőket Bencsik János országgyűlési képviselő köszöntötte, majd Schmidt Csaba polgármester előadás keretében mutatta be az elmúlt évben a városban végrehajtott fejlesztéseket, és ismertette, milyen nagyberuházások indulása várható a 2018-as esztendőben.

Az ünnepség végén a cégvezetők bizonyságlevelet és meglepetésként Tatabánya sörét és díszes korsót vehettek át a polgármestertől.

A rendezvény zártkörű beszélgetéssel zárult, amelyen a cég- és városvezetők osztották meg egymással tapasztalataikat és egyeztettek a jövőt illetően.

A 2017-es esztendő 20 legnagyobb helyi adózója ábécé sorrendben:

AGC Glass Hungary Kft., ASG Gépgyártó Kft., Becton Dickinson Hungary Kft., Bridgestone Tatabánya Kft., Coloplast Hungary Kft., DELPHI Connection Systems Hungary Kft. (APTIV Kft.), E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., Északdunántúli Vízmű Zrt., EXEDY DYNAX Europe Kft., Gasztrometál Zrt., Graboplast Zrt., Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Henkel Magyarország Kft., LOTTE Advanced Materials Hungary, OTTO FUCHS Hungary Kft., Reckitt Benckiser Kft., SANMINA-SCI Magyarország Kft., Spar Magyarország Kft., Suez Water Technologies and Solutions Kft., Tatabánya Erőmű Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 20. 00:00, vasárnap | Helyi

Pünkösd

A pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep, amelyen a kereszténység a Szentlélek kiáradásának emlékét ünnepli meg

2018. Május 20. 00:00, vasárnap | Helyi

Lomtalanítás júniusban

2018. június 4. és 22. között gyűjti be a szolgáltató ingyenesen az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező tatabányaiak lomjait.

2018. Május 19. 00:00, szombat | Helyi

Piaci körkép

Megduplázza a fogyást, tele van rostokkal, és véd a rák ellen - Mi az?

2018. Május 19. 00:00, szombat | Helyi

Tatabánya élen jár a klímavédelem terén

A Megyei Jogú Városok Szövetségének polgármesterei a köztársasági elnöknél jártak a Sándor-palotában, ahol döntöttek arról, hogy hazánk nagyvárosai egy nemzetközi klímavédelmi mozgalomhoz csatlakoznak.