Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 20. 22:03, kedd | Helyi

A szeretet Karácsonya az Éltes iskolában….

A szeretet Karácsonya az Éltes iskolában….

A tatabányai Éltes iskolában csoda történt – mondták a gyerekek. Valóban csoda történt, hiszen a téli szünet előtti utolsó napon a diákokat ünnepi reggeli fogadta.

Az iskola ebédlőjét megtöltötte a finom kalács, kuglóf, meleg kakaó, mézes citromos tea illata, amelyet a Pikantó Étterem kollégái varázsoltak az asztalra a Becton Dickinson Hungária Kft. támogatásából. Az ünnepi reggeli a Karácsonyi ünnepség-sorozat kezdete volt, amelyet a Vértesszőlősi Általános Iskola diákjainak vendégműsora és az „Élteses” középiskolás diákok műsora követett. Együtt tapsolt minden diák a produkciók láttán, amit csak az a tapsvihar múlt felül, amikor az iskola aulájában felállított Karácsonyfa előtt - amellyel a Tatabányai Erőmű Kft. a „Kéz a kézben” program keretében lepte meg az intézményt – a szülők képviseletében Vass Orsolya és a szülői munkaközösség vezetője, Toma Gyöngyi bejelentette, ajándékokkal érkeztek.
A szülők december elején vállalatokat, cégeket kerestek meg, azzal a kéréssel, hogy az Éltes iskola diákjai számára a karácsony ünnepéhez méltó hangulatot tudjanak varázsolni a pedagógusokkal együtt. Így történhetett meg, hogy az iskola karácsonyfája alatt édességek, gyümölcsök, játékok, sportszerek, üdítők várták az örömteli gyermekarcokat.
A karácsonyi ajándékbontás után játszóház várta a diákokat, ahol kézműves foglalkozás keretében ajándékot, karácsonyi dekorációt készíthettek családtagjaik számára. A kézműves játszóház az AXA Biztosító támogatásából került megrendezésre.
Ezen a karácsonyi ünnepségen a gyerekek megélhették, hogy milyen jó ajándékot kapni, és milyen jó ajándékot adni.
A szülők és az intézmény nevében köszönetünket fejezzük ki annak a 31 támogatónak, akik olyan Karácsonyi ünnepélyt varázsoltak diákjaink számára, amely emlékezetes marad számukra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya