Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 14. 08:56, csütörtök | Helyi

A vezető tankautomata gyártó

A vezető tankautomata gyártó

2002 óta van jelen Magyarországon a Multicore, több mint húsz éves szakmai múlttal és egyedi szervízhálózattal rendelkezik. Egytől-egyig minőségi termékekkel van jelen a piacon, a világ vezető gyártóinak kínálatával. Kínálataik között szerepel tankautomata, technológiai szerelvények, tartályszintmérők, és kútoszlopok. A vállalkozás rendkívül dinamikusan fejlődik, egyedi lézeres tartályhitelesítő technológia valósul meg. Az üzemeltetők, gyártók és kivitelező cégek igényeit veszik figyelembe, sikerük többek között ebben is rejlik. Kifogástalan, minőségi termékeket állítanak elő, így az érdeklődőknek széles körben van lehetőségük választani. A SiteSentinel Nano tartálymérő a kereskedelmi oldalak és kiskereskedelmi oldalak nyilvántartását és megfelelés-felügyeletét biztosítja, előnyei közé tartozik, hogy egyszerű és költséghatékony.

Színes érintőképernyője kényelmes helyszíni hozzáférést és egyszerű adatmegjelenítést biztosít, riasztási adatokhoz, valós idejű leltárhoz biztosít hozzáférést. A felhasználó bárhol ellenőrizheti a nyomtávot, az iparban a legfelhasználóbarátabb tartálymérők közé tartozik a Nano. A telepítési és vezetékezési költségeket csökkenti, az OPW vegyes multi-drop technológia a szondák és érzékelők visszaszerzését a tartálymérőkhöz egy vezetéken teszi mindössze lehetővé. Bármely kombinációban 12 vagy akár 24 intelligens érzékelő felügyelete valósul így meg. Magyarországon széleskörű szervízhálózattal rendelkezik a Tokheim kútoszlop gyártó, amely a világon vezető gyártónak minősül. A Crypto VGA Tokheim az egyik leginnovatívabb kültéri fizetési rendszer, egyszerre több felmerülő igényt is kiszolgál. Bárki könnyedén elsajátíthatja használatát, gyorsabb, egyszerűbbé válik így a fizetés, a forradalmi érintőképernyő így segítség lehet az ügyfelek részére.

A legújabb PCI-jóváhagyás keretében kínálja ezt a Crypto VGA, amely a legbiztonságosabb tranzakciós megoldást kínálja mindemellett, hogy csalásellenes. Az képernyőn megjelenő grafikák segítik és irányítják a felhasználót az üzemanyaghűség-kártya, a hitelkártya folyamatokat illetően. Korszerű, egyszerre, több telephelyet is képes kezelni a központban futó szoftver. PIN kóddal történik a beazonosítás, illetve koronggal vagy elektronikus kártyával valósul meg. Igyekeznek figyelmet fordítani minden igényre a Multicore-nál, a kútoszlop-választék ezáltal széles. A flották tankolásának jogosítása, üzemanyag fogyasztásának követése és elemzése valósul meg a GIR üzemi tankolóautomatákban, önálló üzemmódban vagy valós időben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya