Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Október 20. 14:03, péntek | Helyi

Adventi várakozás csupa szépséggel és szeretettel

Adventi várakozás csupa szépséggel és szeretettel

Ki ne emlékezne rá, hogy gyermekként milyen izgatott volt, amikor végre elérkezett az adventi időszak és elkezdődött a karácsonyra való készülődés.

Az adventi naptár kis ablakainak kinyitása és a benne rejlő apró csemegék elfogyasztása hozzátartozott a nap legszebb pillanataihoz. A jó hír az, hogy a várakozás varázslatos perceit most felnőtt fejjel újra átélhetjük, méghozzá úgy, hogy minden nappal szebbek leszünk tőle.
A The Body Shop Adventi Kalendáriumai idén is illatos meglepetésekkel és apró kedvességekkel gondoskodnak a karácsonyt megelőző, gyakran pörgős és teendőktől zsúfolt időszak alatt a testi-lelki regenerációról. A szépségápolási termékeket rejtő kalendáriumok máris elérhetőek, hiszen érdemes minél előbb beszerezni őket, ha valakit egy kis odafigyeléssel és törődéssel szeretnénk kényeztetni az ünnepet megelőző periódusban, mert előbbiek gyorsank fogynak. A kalendáriumok többféle méretben és kiszerelésben is megvásárolhatók.
A Szépséges Adventi Kalendárium a legkisebb az idei Adventi Kalendáriumok közül. Összesen 24 meglepetés lapul benne, melyek legjobban a testápolás szerelmeseinek fognak tetszeni, hiszen a klasszikus mellett a karácsonyi illatokból is található benne néhány testápoló. Az ára 20.990 Ft, a sok-sok szépséges apróság, ami benne van viszont összesen 35.660 Ft-ot ér!
A 25 napos Klasszikus Adventi Kalendárium egyaránt tartalmaz testápolókat, sminkeket és vidám kiegészítőket melyek egytől-egyig az ünnepi kényeztetést szolgálják. Különlegesség, hogy idén a kalendáriumok egy ünnepi bakancslistát és egy karácsonyi kvízt is rejtenek magukban, mely még inkább elősegíti, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk. A Klasszikus Adventi Kalendárium ára 26.990 Ft, de a benne rejlő szépségek értéke összesen több mint 44.000 Ft!
A Deluxe Adventi Kalendárium tele van igazi kényeztetéssel. A 25 legnépszerűbb és leginkább karácsonyi hangulatot árasztó The Body Shop termék található benne, melyek egy-egy kedvességet is viselnek magukon. A kalendárium olyan lenyűgöző meglepetéseket rejt magában, mint például a Mandulatej & méz testvaj vagy a Folyékony matt rúzs. A Deluxe Kalendárium ára 33.990 Ft, de tartalma az 51.000 Ft-ot is meghaladja!
A fenséges arany és bordó csomagolású Prémium Adventi Kalendárium 25 meglepetése között prémium kategóriás testápolók, arcápolók és sminkek is találhatók, valamint egy karácsonyi kvíz és egy ünnepi bakancslista is. A Prémium Adventi Kalendárium ára 44.990 Ft, az ablakok szépséges tartalma viszont együttesen eléri a 86.660 Ft-ot!
Bármelyik kalendárium remek ajándékötlet, amellyel kifejezhetjük törődésünket. Legyen szó akár egy kimerült édesanyáról vagy egy túlterhelt üzletasszonyról, 24 vagy 25 napon keresztül bontogatni és apró, ápoló meglepetésekre ébredni csodás dolog lesz számára. De akár saját részre is jó ötlet választani egyet, hiszen így legalább mindig lesz, ami emlékeztet majd a nagy pörgés közepén is az önmagunkra való odafigyelésre, s mire eljön a karácsony, nem csak szebbek leszünk, de jobban is fogjuk érezni magunkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya