Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Július 10. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Akárkit mégsem vehet el Cristofel! Igazi úrinő a kedvese

Akárkit mégsem vehet el Cristofel! Igazi úrinő a kedvese

Nem egy a sok közül...

Az eljegyzés után hamarosan azt tervezi Cristofel és új kedvese, Vivien, hogy hivatalosan is összekötik életüket. Egy közös barátjuk mutatta be a fiatalokat egymásnak, akik első látásra egymásba szerettek.

Cristofel és Vivien szinte minden idejüket együtt töltik. A lány a kölcsönös vonzalom ellenére nem adta be gyorsan a derekát, nem egy lett azok közül, akit azonnal ágyba lehet vinni. Cristofelnek azonban éppen ez is tetszett benne, imponált neki – ahogy ő fogalmazott –, hogy a lány igazi úrinő, különleges, nem egy a sok közül, aki csak a hírnevéért akarja megszerezni őt. Vivient persze már a szüleinek is bemutatta, akik nagyon boldogok, hogy fiuk végre jó kezekben van.

– Vivien nem csupán roppant vonzó és kedves, hanem a konyhában is megállja a helyét, istenien főz, rendszerető és gondoskodó – áradozott kedveséről Cristofel a sorry! magazinnak.

– Egyelőre élvezzük az életet, időközben elvégeztem egy mixertanfolyamot, a későbbiekben szeretnék ezzel boldogulni, Vivien pedig a szülei vállalkozásában dolgozik – mesélte az egykori ValóVilág-szereplő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.