Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Október 08. 09:21, csütörtök | Helyi
Forrás: tatabánya

Álhír terjed az őszi lomtalanításról

Álhír terjed az őszi lomtalanításról

Tatabánya a törvényi előírásokkal összhangban évente egy alkalommal szervez térítésmentes lomtalanítást, ami városunkban 2015. június 1-je és június 12-e között valósult meg.

Önkormányzatunk a jövő év első felében esedékes lomtalanítás időpontjáról a szokott módon (Mi Tatabányánk újság, városi honlap és Facebook-oldal) értesíti majd a lakosságot.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy hamarosan a Búzavirág utcai új hulladékudvar megkezdi működését, ahol a lakosság által közvetlenül beszállított, vagy a szelektív lomtalanítási akciók során összegyűjtött, későbbi használatra alkalmas eszközöket (bútorok, elektromos, elektronikai berendezések, ruhaneműk) lehet majd biztonságosan, környezetet nem szennyező módon, ideiglenesen tárolni.

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét arra is, hogy a különböző internetes felületeken, fórumokon, közösségi oldalakon megjelent álhírek ellenére nincs meghirdetve őszi lomtalanítás, ezért kérjük a tatabányaiakat, hogy ne helyezzék ki a feleslegessé vált lomokat, hiszen így a kikésztett hulladék elszállítására nem kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya