Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Október 25. 14:31, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Az emberek azt hiszik a Norbi csak hazudozik magáról

Az emberek azt hiszik a Norbi csak hazudozik magáról

Csodás gyógyulás.

Máris megkezdték a szívműtéten átesett Norbi támadását a rosszindulatú emberek. A fitneszguru saját közösségi oldalán reagált a pletykákra.
– Soha ne add fel! Ma, egy héttel az intenzív osztály után megjelentem rehabilitáción és Dr. Tomcsányi János professzor vezetésével megtörtént a futógépes-terheléses tesztem. Nagyon jók az eredmények, mindennap könnyed futóedzést kell végezem. Nagyon jól reagál a szívem, egy hét alatt visszahúzódott a bal kamrám a normális tartományba. Állítólag ez nagyon ritka. Szuperál az újraszabott aortabillentyű. Soha nem voltam ilyen boldog, hogy élek és sportolhatok! – írta a Facebookon Norbi, aki reagált a rosszindulatú emberek szóbeszédére is.
– A rosszindulatot soha nem fogom legyőzni. Van, aki írja, hogy szar a sport, szar az Update, mert beteg volt a szívem és 9 napja súlyos szívműtéten estem át. Biztos hazudnak az orvosok és nem is születtem 3 helyett két billentyűvel, nem is küzdöttem három évet a megfelelő műtétre várva, hogy mégis lefogyasszak több ezer embert, kiutat ütve a magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás halálos falán. Azoknak írok, akik tudják mit jelent a nulláról kezdeni, a halálból felállni és megtenni az első lépéseket az élet, a sport, a szeretet felé. Nekik fogok most minden nap erőt adni. Nekem a sport és a helyes étrend adta a kövérség utáni boldog életet, a munkám, a sikert – posztolta Norbi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.