Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. December 12. 12:44, hétfő | Helyi sport

Az idei év utolsó meccseire készül a csapat

Az idei év utolsó meccseire készül a csapat

Hétfőn reggel megkezdte az idei esztendő utolsó heti munkáját a Tatabánya Carbonex KC.

Debre Vitor együttese ezen a héten két bajnoki mérkőzést játszik. December 14–én, szerdán 18 órától az MKB Veszprém otthonában lép pályára a Carbonex. Azt követően pedig december 17–én, szombaton 19 órától a Kecskemét látogat a Földi Imre Sportcsarnokba.
A Veszprém ellen az előző szezonban többször játszott a Tatabánya, hiszen a rájátszásban is találkozott a két együttes. A 12. fordulóban Tatabányán 21–29–re nyert Mocsai Lajos együttese. A 25. fordulóban Veszprémben mindössze két góllal, 32–30–ra tudott nyerni a Carlos Perez vezette hazai csapat. A rájátszás első fordulójában MKB Veszprém–Tatabánya Carbonex KC 33–17. A második fordulóban Tatabányán 20–23– as vendég győzelem született.

- Azt gondolom, hogy a Tatabánya nem engedheti meg magának, hogy feltett kézzel menjen Veszprémbe. Az utóbbi alkalmakkor szoros eredményeink is voltak ellenük. Ezt várom most is. – mondta korábban Debre Viktor, a Tatabánya Carbonex edzője.
A Kecskemét elleni mérkőzés a „kötelező győzelem kategóriába” tartozik. A 2010–11– es szezonban hazai pályán nagy különbséggel nyertek a tatabányai fiúk, ám Kecskeméten –meglepetésre– kikaptak. Szeptemberben 40–28–ra nyert Debre Viktor együttese, míg decemberben 28–26–ra a Kecskemét nyert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: