Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. November 23. 16:50, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Bebe: Készen állunk a szülő szerepre

Bebe: Készen állunk a szülő szerepre

A Back II Black egyik frontembere Bebe, igazi lovag hírében áll. Bár Katát már 3 éve, hogy feleségül vette, a mai napig is azt mondja, hogy élete egyik legmeghatóbb pillanata volt az esküvője.

Feleségét azóta is a tenyerén hordozza, számtalanszor utaznak romantikus helyre pihenni. Igaz még Bebe szülőhazájában nem jártak, de terveik között szerepel Etiópia meglátogatása is. Magyarországon számtalan helyet felfedeztek már, legutóbb például Kata Duna partra vágyott, hős férje pedig elvitte a szigetközi Diamant Hotelbe, ahol a romantika mellett az aktív pihenésnek is hódolhattak!

„Az életem folyamatosan változásokról szól. Szóló karrier, televíziós felkérés, életmódváltás, aminek köszönhetem, hogy jó pár kilótól megszabadultam és a legnagyobb kihívásként nagyon szeretnék már apa lenni - kezdi Bebe. - Az otthonunk olykor már túl csendesnek tűnik, bőven elférne benne a gyerekzsivaj. Úgy érezzük Katával, hogy itt az idő a gyerekvállalásra” - meséli az énekes. „A szigetközi hotel nyugalmában akár még a családtervezés is megvalósulhatott volna” - mosolyog.

Bebe és felesége a Dunakilitin eltöltött kellemes napok alatt nagyon sokat túrázott, kerékpározott, és sétálgatott a Szigetközben. Az aktív kikapcsolódás kedvezett Bebe új életszemléletének is, hiszen az utóbbi időben sokat fogyott, és odafigyel a testsúlyára. Kata viccelődött is vele, hogy „lassan egy súlykategóriában lesznek”.

„Mindketten nagyon vágyunk már a gyerekre, de eljön majd annak is az ideje. Most más kihívások elé nézünk, ami ezt a projektet kicsit háttérbe szorítja. – veszi át a szót Bebe felesége, Kata - De nem bánkódunk, mert addig a családtaggá vált kiskutyáinkon gyakoroljuk a szülői szerepet.”- mosolyog.

Bebe és Kata szerelmes hangulatban romantikáztak a Duna parton, esténként pedig gyertyafényes fürdőt vettek.

„Nagyon örülök, hogy a fellépések között időt tudtunk szakítani arra, hogy kettesben el tudjunk bújni a világ elől. Mindketten feltöltődtünk, ilyen vendégszeretetet régen tapasztaltam. A szállodában lesték minden kívánságunkat. Egyedül a relaxációra és Katára figyeltem”

Az énekes kipihenten, lendületesen vág neki a mindennapoknak, újabb kihívások elé nézve.

Címkék: back II black, Bebe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.