Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Április 28. 09:26, csütörtök | Helyi

Biztonságos közlekedésre nevelés az óvodában

Biztonságos közlekedésre nevelés az óvodában

A tatabányai Micimackó Óvoda nyerte a versenysorozatot.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Tatabányai Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében került megrendezésre – A biztonságos közlekedésre nevelés az óvodában - elnevezésű programsorozat záró rendezvénye 2016. április 27-én a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban.
A rendőrök 2015. november második felétől négy tatabányai intézményben szerveztek és tartottak játékos interaktív foglalkozásokat az ovisoknak.
A záró rendezvény fővédnökei Bereznai Csaba Tatabánya Megyei Jogú Város alpolgármestere, Belényi-Kulmann Mónika alapítványi igazgató és Milus Gábor rendőr ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettes voltak.
A játékos vetélkedőn négy óvoda 220 gyermeke vett részt, akik különböző játékos feladatokat oldottak meg. Az idővel és egymással versenyeztek, minél több pontot gyűjtve csoportjuknak. A rendőrök munkáját az alapítványi önkéntesei, a Tatabányai Kézilabda Club játékosai, az Aegon biztosító és a Grundfos Kft tagjai is segítették. A lurkók széles mosollyal élvezték a vetélkedőt. A várakozó csapatok tagjai a parkolóba rendőrségi kutyás bemutatót tekintettek meg, illetve a szolgálati járműveket próbálhatták ki.
A szervezők az összes csapatot jutalmazták. A gyerekek lufikkal, balesetvédelmi eszközökkel és értékes ajándékokkal távoztak.
Az összesített eredmények rangsorában első helyezést a Micimackó Óvoda, Zsebibaba „B” csoportja érte el. A képzeletbeli dobogó második fokára a Micimackó Óvoda, Micimackó Csoportja állhatott. Harmadik helyen a Kodály Zoltán Óvoda 5/A csoportja végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya