Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Szeptember 07. 09:39, péntek | Helyi

BorgWarner – biztos és biztonságos munkahely, folyamatosan fejlődő autóipari beszállító

BorgWarner – biztos és biztonságos munkahely, folyamatosan fejlődő autóipari beszállító

A BorgWarnernél kiemelt figyelmet fordítunk biztonságra, munkavédelmi eszközeink folyamatos felülvizsgálatára.

A dolgozói visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Az odafigyelés sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 után 2018-ban immáron 7. alkalommal sikerült elérnünk az egymillió munkahelyi baleset nélküli munkaórát ezáltal 7-edszer, ismét Safety Award díjat vehetünk át, melyet Robin Kendrick Úr, a BorgWarner cégcsoport Turbo üzletág igazgatója és Davide Girelli Úr, a BorgWarner cégcsoport Turbo üzletág európai igazgatója adott át Bogár Attila Úr, a Borgwarner Oroszlány Kft. ügyvezető igazgatója rész a vállalat nevében. Ez azért rendkívüli teljesítmény, mert ezzel egyedülállóak vagyunk a BorgWarner csoporton belül, így erre az eredményre igazán büszkék lehetünk!

A Safety Award ceremónia jeles esemény cégünk életében, ezért minden évben nagyszabású díjátadó ünnepséget szervezünk minden dolgozó részvételével. A díjátadó ünnepségen a balesetmentes munkaórákat úgy köszönjük meg minden dolgozónak, hogy mindhárom műszakban megvendégeljük őket pogácsával, meleg étellel és üdítővel és minden egyes dolgozó (akár kölcsönzött, akár saját állományos) értékes és hasznos tárgyjutalmat kap. Ezek között az ajándékok között volt már utazótáska, hátizsák, mellény és softshell kabát is. Ajándékainkat dolgozóink kívánsága szerint rendeljük meg a vezetőséggel és az üzemi tanáccsal előzetesen egyeztetve, így dolgozóink azokat szívesen hordják, örülnek nekik. Az ugyanolyan ruházat erősíti az összetartozást, és jó érzéssel tölti el a dolgozókat, ha az utcán felismerik a szembejövő a kollégát.

A díjjal együtt az anyavállalat 20.000 dollárt is átutal a díjnyertes részére, amit a társadalmi felelősségvállalás keretein belül jótékony célra fordítunk. Célunk elsősorban a helyi szervezetek, intézmények támogatása, ezért adományozottainkat is ennek szellemében választjuk meg. 2018-ban a - "Ments Meg!" Oroszlányi Állatvédő Egyesület képviseletében: Omáscsik Orsolya elnök, Oroszlány Önkormányzat Tűzoltó-Parancsnokságának képviseletében: Nemes Kálmán parancsnok- helyettes és a József Attila Alapítvány képviseletében: Tóth Gábor intézményvezető vehetett át támogatást.

Címkék: BorgWarner

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya