Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Április 15. 10:25, péntek | Helyi

Drogot fogyasztottak

Drogot fogyasztottak

A tatabányai rendőrök az elmúlt 24 órában hét kábítószer hatása alatt álló fiatalt ellenőriztek.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két tatabányai lakos ellen.
A rendőrök 2016. április 14-én 14 órakor Tatabányán, a Széchenyi utcában igazoltattak egy 19 és egy 16 éves tatabányai lakost. A két fiatalember a járőrök észlelve külön váltak és távozni akartak a helyszínről. A rendőrök a férfiakat ellenőrizték, ruházatukat átvizsgálták és a fiatalkorú zsebéből bruttó 14 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.
A rendőrök a tetteseket mintavételre előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén pozitív eredmény mutatott annak a dorogi férfinek a gyorstesztje, akit a rendőrök 2016. április 14-én 16 óra 43 perckor egy helyi lakótelepen ellenőriztek. A 24 éves fiatalember zavartan, nehézkesen válaszolt a járőrök kérdéseire. Pupillái a fényre nem reagáltak, ezért a rendőrök mintavételre előállították.

A Tatabányai Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. április 15-én 21 óra 2 perckor Tatabánya-Dózsakert városrészben igazoltattak öt helyi lakost. A fiatalok egy tömbház alagsori részében hangoskodtak.
A rendőrök a pincébe lépve jellegzetes „kenderillatot” éreztek. A járőrök a négy nő, valamint egy fiatalkorú férfi ruházatát átvizsgálták és az egyikük zsebében „dohány papírt” találtak. A fiatalok zavartan, összefüggéstelenül feleltek a rendőrök kérdéseire.
Az egyenruhások megállapították, hogy az intézkedés alá vont nők közül, két fő ellen a Tatabányai Járásbíróság körözést rendelt el.
A járőrök az öt tettest a rendőrkapitányságra előállították, majd a velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A gyanúsítottak a fogyasztás tényét beismerték.
A Tatabányai Rendőrkapitányság a 26, 25, 24, 20 és 18 éves tatabányai lakosok ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya