Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 02. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Együtt énekel az álompár

Együtt énekel az álompár

Nagy az összhang Vágó Betti és Nagy Sanyi között - befejezik egymás mondatait és most közös klipet is forgattak a színházi berkekben álompárként színészek.

Ugyan Betti az Operett, Sanyi pedig a Madách Színház színésze, mégis játszottak már együtt, és az eddigi közös fellépések ihlették a dalt, Marc Anthony You Sang to Me című nótáját dolgozták fel.

A klip előkészítő munkálatai majdnem egy hétig tartottak, így viszont a forgatás csak két napot vett igénybe. "Volt olyan pillanat, hogy azt gondoltuk, fel kell adnunk a terveinket, mert az iszonyatos hőség ellenére olyan szúnyog invázió volt, hogy alig lehetett a parkban megmaradni. Mondhatjuk, hogy véráldozatot hoztunk a klip érdekében? Viszont aztán az égiek megsegítettek bennünket, mert az első forgatási napon teljesen eltűntek a vérszívók."- mesélte Sanyi.
A színész már készített videoklipet korábban is, Bettinek azonban ez volt az első forgatása. "Nagyon kalandos volt ez a két nap! Az éttermes jelenetnél például igazi vörösborral öntötték le pincér ruháját, de a jelenet sajnos nem sikerült, így új inget kellett hozni. Aztán másodszorra is neki rugaszkodtunk a felvételnek, de az sem lett tökéletes, így ismét egy új ruhadarabra volt szükség... Harmadszorra már minden flottul ment." - mondta a színésznő mosolyogva.

A klipben a két főszereplőn túl feltűnik egy kutya is, végül ő hozza össze a szerelmeseket. Az eb nem a színészeké, ő szintén "szerepet játszott". "Bettinek nem volt könnyű kutyatulajdonost alakítania, mert régen volt egy rossz tapasztalata egy német juhásszal, de a blöki kiképzőjének sikerült őt teljesen megnyugtatnia. Úgyhogy végül Betti megszerette a fegyelmezett kutyust." - mesélte Sanyi. "Nekem ez volt az első klipforgatásom, az elején izgultam is, de Sanyival már összeszokott páros vagyunk a színpadon és ez sokat segített. Nagyon élveztem a közös munkát, és már a jövőbeni terveket kovácsoljuk." - árulta el Betti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.