Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Július 21. 16:12, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: http://komlod.hu/

Elkészült Kömlőd játszótere

Elkészült Kömlőd játszótere

Bár a növénytelepítés és füvesítés még folytatódik, mostantól birtokba vehetik a kömlődi gyerekek a község első játszóterét, miután a kedd délutáni műszaki átadás-átvétel során mindent rendben találtak.

A 250 négyzetméteres területen a kicsiket vár, fészek- és lengőhinta, rugós játék, pörgő, álló libikóka és csúszda várja, s minden bizonnyal nagy örömmel múlatják majd ott az időt, hiszen – mint Kiss Ferenc polgármester elmondta – a település ez idáig nem rendelkezett játszótérrel.

A 11 millió forintos beruházáshoz az önkormányzat egy 2009-ben benyújtott pályázatával 8,8 millió forintot nyert el az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programtól, a pozitív elbírálásról szóló jó hír ez év tavaszán érkezett. Mivel a játszószereket a rendezvénytéren helyezték el, a munkálatokat a búcsú miatt kicsit csúsztatták, ám a kivitelezőnek köszönhetően igen gyorsan, két hét alatt el is készültek.

Már csak apró környezetszépítési feladatok vannak hátra, s a polgármester abban bízik, hogy a Falunapra a fű is kizöldül, így végleges formájában adhatják át majd ünnepélyes keretek között a település legkisebb lakóinak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.