Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Július 25. 11:32, kedd | Helyi

Emlékezetes ajándékok

Emlékezetes ajándékok

Szeretteink megajándékozása sokszor fejtörést okoz számunkra. Az ideális ajándék megtalálása nem könnyű feladat.

Különleges alkalmakra érdemes olyan ajándékot választani, ami később is emlékezetes marad. Legyen szó, akár esküvőről, születésnapról, köszöntőről, vagy ballagásról - a Skandi Trend webáruházban biztosan mindenki talál olyan terméket, amely alkalomhoz illő és feledhetetlen ajándék lesz. Ha ötlet hiányában vagy, esetleg még nem tudod, mi az, aminek ismerősöd, rokonod a legjobban örülne, nézz be az áruházba és válogass kedvedre legújabb termékeink közül! Itt biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot! Amennyiben nem tudsz dönteni, válaszd a vásárlási utalványt, amit több címletben is megvásárolhatsz!
A skandináv stílus mindenekelőtt letisztultságáról, tökéletességre törekvéséről és kiváló minőségéről ismert. Irányvonalait tekintve a romantikustól – a modern, minimalista stílusig többféle irányzatot átölel. A dán GreenGate a romantikus és vintage stílus egyik legjelesebb képviselője a skandináv lakberendezés világában. A márka jól beazonosítható virágmintás termékei mellett az utóbbi években megjelentek a modernebb, egyszínű és geometrikus mintákat is felvonultató kollekciók. A színek és minták jól átgondolt harmóniája az – ami megteremti a GreenGate termékek utánozhatatlan stílusát.

Az igazi romantika kedvelői bőven válogathatnak a szebbnél-szebb virágos kollekciók közül. Gondoljunk csak a Tess white és a Donna white porcelánjaira! A Tammie kollekció a babaszobák milliőjét felidéző apró virágaival nemcsak a kislányok kedvence, hanem a nosztalgiát kedvelő nők nagy favoritja is. A modern milliő megteremtésében lehetnek segítségre a szürke és világoskék alapon mintázó fehér virágok, amik légies hangulatot sugároznak. A GreenGate gondoskodik a részletekről, nekünk csak a kedvenc színeket vagy formákat kell kiválasztani. Rendkívül könnyed és romantikus, így a dekorációk is ilyen hangulatot kölcsönöznek környezetüknek. A Green Gate Abelone mint utazóbögre megfelelő választás lehet azoknak, akik sokat utaznak, kirándulnak mindennapjaik során. Könnyed, világosszöld színnel és virágmintával a tavasz meghitt és romantikus hangulatát idézik, melyet az utazás során sem felejtünk el, nem is beszélve arról, hogy mennyire praktikus és könnyen tárolható! Az Alice natúr kerámiák a porcelán termékekkel kiválóan variálhatók. Egyfajta rendezettséget kapunk, ha a natúr és mintás termékeket kombináljuk egymással. Nyugodtan vegyük elő a kísérletező énünket! A kék, szürke, pasztell zöld és kék, illetve sárga színű kerámiák szinte mindenhez illenek. A GreenGate csatos üvegek nosztalgikus hangulatot idéznek, és szintén rendkívül praktikusak, ha étel tárolásáról van szó. A GreenGate noteszek rendkívül kifinomult és könnyed eleganciával bírnak, így ha jegyzetelni szeretnénk, nyugodtan használjuk, ugyanakkor különböző lágy, pasztell színekből választhatunk a kínálatból.

A Skandi Trend webáruház többi gyártójának termékeiből is választhatunk különleges, személyre szóló és örök emléket jelentő ajándékot. A Nyugat-Európában óriási népszerűségnek örvendő Willow Tree szobrok immár itthon is kaphatóak. Az érzelmeket, hangulatokat kifejező sematikus műgyanta szobrok az amerikai Susan Lordi műalkotásai. Alkotásai ideálisak esküvőre, keresztelőre, születésnapra, névnapra, anyák napjára, pedagógusnapra – és bármilyen különleges alkalomra, amikor a hálánkat szeretnénk kifejezni és egy örök emléket szeretnénk átadni.
A Skandi Trend kínálatában megtalálható Tafelgut teák és Muránói üvegékszerek is kiváló minőségükkel és különleges megjelenésükkel hívják fel a figyelmet és válnak tökéletes ajándékká ezáltal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya