Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Szeptember 14. 09:00, péntek | Helyi

Faszén Fesztivál és Food Truck Show Tatabányán

Faszén Fesztivál és Food Truck Show Tatabányán

2018. szeptember 15-én kerül megrendezésre Tatabányán a Faszén Fesztivál és Food Truck Show a Csónakázó-tónál, amelyen fellép Fenyő Miklós.

A tavalyi évhez hasonlóan ugyanazon a napon és megegyező helyszínen várja a szervező Tatabánya Pont a Food Truck Show látogatóit és a Faszén Fesztivál csapatait. A rendezvény ingyenes! (A Faszén Fesztivál gasztronómiai versenyen a csapatoknak nevezési díja van! Lásd a cikk végén.)

A Faszén Fesztivál és Food Truck Show színpadán késő délután fellép Fenyő Miklós. A gasztronómiai kínálat tartogat meglepetéseket, hiszen a Csónakázó-tó partjára leparkolnak a hazai street food ismert autós képviselői. Nem csoda, hiszen ezek a stílusos büfékocsik mostanában élik virágkorukat Magyarországon. A guruló gasztronómia képviselőinek krémje tehát szeptemberben begurul Tatabányára a Csónakázó-tóhoz.

Szeretettel várjuk Önt is a Csónakázó-tó partján, egy különlegességeket tartogató őszi fesztiválon. Jelentkezzen csapatával, hozza el családját a gasztronómiai versenyre és jöjjön el "csak úgy" a Food Truck Show-ra megkóstolni, kipróbálni a kínálatot!

Az idei esztendőben a Faszén Fesztivál a Családok Éve jegyében is zajlik. Ez lényeges, hiszen amellett, hogy felhívja a figyelmet a családok és az összetartozás fontosságára, azon családok számára, akik indulnak a versenyen, a nevezési díjat a Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház átvállalja.

Nevezés: ITT


PROGRAM:

A Food Truck Show-ra belépő nincs, a rendezvény ingyenes!


Egész nap: vidámpark és utcaművészeti bemutatók (Street Art Show)

10:00 Bányász Mazsorett Együttes

11:00 Hermann DSE Judo Szakosztálya

13:00-17:30 Főzőverseny felnőtt és junior kategóriában - Regisztráció és asztalfoglalás érkezési sorrendben történik a helyszínen kialakított Információs Pontban. Nevezési lap a cikk végén található! Várjuk az Önök csapatát is és várjuk a családok jelentkezését is!

15:00 E.C.D.S. Zoltán Erika Táncstúdió Tatabányai Iskolája


16:00 AForce-1 Táncsport Egyesület


17:00 Street Art Show bemutató a színpadon


18:00 Eredményhirdetés


19:00 Fenyő Miklós


20:30 BanDJ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya