Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Január 15. 09:55, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Folytatódik a díjnyertes A szolgálólány meséje

Folytatódik a díjnyertes A szolgálólány meséje

Áprilisban folytatódik A szolgálólány meséje című Emmy- és Golden Globe-díjas tévésorozat a második évaddal - jelentette be vasárnap széria forgalmazója, a Hulu.

A CNN beszámolója szerint az új évad első két epizódját április 25-én tekinthetik meg az észak-amerikai nézők, ezt követően szerdánként adnak le egy-egy újabb részt a streaming szolgáltatón.

A második évad 13 részes lesz. A történetben az állapotos Offred (Elisabeth Moss) sorsát követhetik nyomon a nézők, amint a nő megpróbálja biztosítani, hogy gyermekének jobb élete legyen, mint neki.

A Hulu remek évet zárt tavaly: az első streaming szolgáltató lett, amelynek sikerült elnyernie egy produkciójával a tévés Oscarként emlegetett Emmy-díjat. A múlt hétvégi Golden Globe-gálán pedig ugyancsak díjazták A szolgálólány meséjét.

A tartalomszolgáltató vasárnap azt is közölte, hogy nála készül idén Joseph Heller A 22-es csapdája című regényének új adaptációja George Clooney közreműködésével. A hatrészes limitált hosszúságú sorozatban Clooney executive producerként dolgozik, egyúttal ő alakítja majd Cathcart ezredest.

Clooney másképp is szorosabbra fűzte a kapcsolatát a Huluval: a szolgáltatónál ugyanis megnézhető
a teljes Vészhelyzet-sorozat, amely a színész pályafutását fellendítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára