Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 25. 08:47, csütörtök | Helyi

Galántai vendégek Koppánymonostoron: az U15-ös Komárom-Esztergom megyei csapat 3-1-re nyert

Galántai vendégek Koppánymonostoron: az U15-ös Komárom-Esztergom megyei csapat 3-1-re nyert

A Galántai Labdarúgó Szövetség U16-os és U15-ös válogatottját fogadta a koppánymonostori sportpályán az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága.

Elsőként az idősebb korosztály csapott össze egymással, az U16-os megyeválogatottunk 3-1-re kikapott Galántától. A mieink közül az U15-ösök azonban 3-1-re nyertek.
– Örömteli, hogy csapataink, most már immár hagyományosan minden évben megmérkőznek a galántai korosztályos gárdákkal. Ebben az évben mi voltunk ennek a tornának a házigazdái. Természetesen megtekintette a találkozókat az MLSZ megyei társadalmi elnöke, dr. Kancz Csaba, illetve dr. Molnár Attila, Komárom polgármestere. Úgy gondolom, nagyon jó erőfelmérő ez a játékosainknak, hiszen nemzetközi meccsen vesznek részt, és további tapasztalatokat tudnak szerezni - emelte ki Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója.
Varga János, az U15-ös alakulat edzője is értékelte a látottakat: nagyszerű győztes meccsen vagyunk túl, ahol a résztvevő csapatok egy nagy iramú, élvezetes mérkőzést játszottak. Próbáltunk szervezetten futballozni, és labdaszerzésből veszélyeztetni, ez az első félidőben nem mindig sikerült, a második játékrészben azonban teljes mértékben már mi uraltuk a mérkőzést. Egy kiváló szlovák együttes ellen léptünk pályára, és rendkívül értékesnek tartom a győzelmünket. Hálás vagyok a fiataloknak, hogy eljöttek, vállalták a megmérettetést, és köszönet a fogadó csapatnak, Koppánymonostornak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta ezt a szép létesítményt a pályával együtt. Ezen kívül köszönet illeti a felkészítő edzőket is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya