Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Augusztus 01. 11:33, hétfő | Helyi

Gázolt, majd elhajtott

Gázolt, majd elhajtott

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba pénteken délután egy 69 éves neszmélyi asszonyt. Egy tehergépkocsi ütötte el Neszmélyen. A gázoló segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

Az asszony a falu főutcáján kerekezett. A gépjármű vezetője meg akarta előzni, de előzés közben nem tartott kellő oldaltávolságot és elsodorta a kerékpárost. Az ütközés következtében az asszony az útpadkára esett és beütötte a fejét. A tehergépkocsi vezetője megállt, utasával megnézték a sérültet, majd visszaszálltak a gépjárműbe és elhajtottak a helyszínről.

A balesetnek szerencsére akadt szemtanúja, aki felírta a tehergépkocsi rendszámát, így a rendőrök azonosítani tudták az elkövetőt. Süttő-Bikalpusztán megtalálták a Ford Transit tehergépkocsit, melyen láthatók voltak az ütközés okozta sérülések. A gépjármű tulajdonosát is megtalálták a rendőrök, akiről kiderült, erősen ittas állapotban vezette a tehergépkocsit. A járműnek utasa is volt, aki szintén ittas volt a baleset pillanatában.

A tehergépkocsi vezetője ellen ittas állapotban elkövetett súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Utasa ellen is feljelentést tett a Rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya