Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Január 24. 18:06, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Halálra késelte férjét, korábban a fiát is megszúrta

Halálra késelte férjét, korábban a fiát is megszúrta

Késsel szúrta halálra házastársát egy nő Tokodon 2020 áprilisában. A rendőrök most vádemelést javasolnak ellene.

Tokodi otthonukban szólalkozott össze férjével az 56 éves M. F.-né 2020. április 19-én délután. A vita tettlegességig fajult, az asszony a konyhában magához vett egy kést, és mellkason szúrta vele a férfit.

A sértett a helyszínen életét vesztette. Az esetről a nő egyik hozzátartozója értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök elfogták az asszonyt, akit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki – közölte a rendőrség.

A nő beismerte tettét. Elmondta, hogy aznap közösen italozott a férjével, és korábbi sérelmeken vitatkoztak össze. A veszekedés közben ő vacsorát készített, így a keze ügyében volt egy kés, ezzel szúrta meg a férfit.

A nő ellen –letartóztatása mellett – emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek.

Már nem először késelt

Az asszonnyal szemben 2006-ban is folyt büntetőeljárás súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt, akkor az egyik fiát szúrta több alkalommal, kis-közepes erővel mellkason.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során