Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Október 24. 10:13, hétfő | Helyi sport
Forrás: Salamon Gy.

Három kategóriában is újráztak Környén

Három kategóriában is újráztak Környén

Bár a tavalyinál némileg kevesebb embert sikerült megmozgatni a szombat délelőtti Tó-futással Környén, a hangulat rangosabb versenyekéhez közelített.

A program egyrészt a „Mozdítsd meg KÖRNYEzeted! tömegsport-sorozat újabb állomása, másrészt pedig a szervezők a rendezvénnyel is tisztelegni kívánnak 1956 hősei előtt.
A szurkolótábor már az ovisok rajtjánál rákezdett. Knapp Flórát buzdították, aki három fiú mellett egyedüli lányként szállt versenybe, s meghálálva nevének ütemes skandálását, az 500 méteres táv után másodikként ért célba, viszont egyetlen kislányként megszerezte aranyérmet. A fiúknál Mucsi Gergő bizonyult a leggyorsabbnak, ő már tavaly is bezsebelte a legfényesebben csillogó érmet a minden versenyzőnek járó sportszelet és üdítő mellé.
A kisiskolásokra másfél kilométer várt, a lányoknál Nagy Lilla, a fiúknál Labossa Döme ért elsőként célba. A többi nevező teljes tókört teljesített, s nem akadt egy sem, akinek hosszabb-rövidebb időre ne lett volna vele együtt futó, buzdító kísérője, vagy célba érkezését ne fogadták volna hangos „szép volt!” felkiáltással.
A középiskolások között nem rajtolt el hölgy versenyző, a fiúknál az első helyet Fóthi Zoltán szerezte meg, míg a felnőtteknél dr. Takács Piroska és Markoth András volt a leggyorsabb. Demeter János kétszeresen is újrázott, hiszen a senioroknál tavaly is az ő nyakába került az aranyérem, s a családok között is a Demeter família lett az első. A két kiváló eredményt megismételték, sőt, a családok megmérettetésénél rajt-cél győzelmet arattak, mivel – a szervezők bátorítása ellenére – ebben a kategóriában még a biztos dobogós helyezés reményében sem vállalta senki más a táv teljesítését.

Címkék: környe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a