Városlista
2019. január 18, péntek - Piroska

Hírek

2018. Augusztus 10. 09:02, péntek | Helyi
Forrás: tatabánya

Ismét csalók járják a várost!

Ismét csalók járják a várost!

Csalók járják a lépcsőházakat és nyílászáró cserét ajánlanak a lakóknak, melyre az önkormányzat nevében szednek pénzt.

Ne dőljenek be!

Önkormányzatunk senkivel nem áll ilyen szerződésben, és soha senkinek nem ad olyan jellegű megbízást, hogy készpénzt kérjen és fogadjon el a lakóktól! Az önkormányzati megkeresések és értesítések mindig hivatalos formában valósulnak meg, nem pedig a részünkről megbízott harmadik fél által. Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy ha ilyen indokkal, önkormányzatunkra hivatkozva keresik fel Önöket, akkor ezek a személyek valótlanságot állítanak és csalókkal van dolguk!

Kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyeljenek az ilyen esetekre és amennyiben hasonló tevékenységet tapasztalnak környezetükben, tárcsázzák a 107-es rendőrségi telefonszámot. Ne dőljenek be a remekül csengő, ámde hamis ajánlatnak!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 18. 09:44, péntek | Helyi

Az E.ON nevével visszaélve kérnek csalók átutalást

Ismeretlen támadók az E.ON nevében küldenek a vállalat elektronikus számlaértesítőihez nagyon hasonló formátumú e-maileket, és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony összegeket átutaljanak számukra.

2019. Január 18. 09:42, péntek | Helyi

Ügyeljünk fűtési berendezésünk és kéményünk tisztaságára!

Télen a fűtési szezonban megsokasodnak a szén-monoxid veszéllyel és mérgezéssel kapcsolatos esetek és hírek, hiszen ilyenkor használjuk napi rendszerességgel fűtési berendezéseinket.

2019. Január 17. 09:25, csütörtök | Helyi

Ismét pályázható a Földi Imre Sport Ösztöndíj!

2019. Január 16. 00:00, szerda | Helyi

Sokszor nem elegendő a nappali menetfény!