Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Október 07. 10:56, péntek | Helyi

Ittasan vezetett, majd halálos balesetet szenvedett

Ittasan vezetett, majd halálos balesetet szenvedett

Halálra gázolták azt a 36 éves férfit, akit az éjszaka ittas járművezetés és garázdaság miatt állítottak elő a tatai rendőrök.

Csütörtökön 21:30 órakor állampolgárok kértek segítséget a tatai rendőröktől, mert a 36 éves falubeli férfi telkén „rodeózik”, miközben Kia kisteherautójából hangosan szól a zene. Mire a rendőrök a helyszínre értek, az autó megakadt a földes területen. Felszólították a férfit, hogy halkítsa le a zenét és ne zavarja tovább a környéken lakókat.

Az érzékelhetően ittas állapotban lévő férfinek nem tetszett a rendőrök jelenléte, szidalmazni kezdte őket, majd többször megütötte és belerúgott a rendőrautóba. A garázda viselkedést megelégelték a rendőrök és a férfit előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

Pénteken 01:00 órakor a férfit elengedték a rendőrök, aki ezt követően gyalogosan indult el Kocsra, útközben azonban betért egy éjjel-nappal nyitva tartó üzletbe, ahol alkoholt vásárolt.

Hajnalban újabb bejelentés érkezett a Rendőrségre, ezúttal egy halálos kimenetelű közlekedési balesetről. Az áldozat a 36 éves férfi, aki haza felé menet Tata és Kocs között keresztbe az úttestre feküdt. Az arra érkező tehergépkocsi vezetője későn észlelte a férfit, keresztül hajtott rajta, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya