Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Április 08. 10:32, kedd | Helyi sport

Itthon a Világbajnok!

Itthon a  Világbajnok!

Meglepetés buli Patriknak

Nehéz volt könnyek nélkül megállni tegnap délután, amikor kinyílt a Vaszary iskola kapuja és megláttuk Esztergályos Patrik arcát, ahogy belépett az udvarra. A legkisebbek sorfalat álltak, szólt a Queen és a vastaps ennek a rendkívül szimpatikus fiatalembernek, aki szombat este felért a párbajtőr-világ tetejére. A sokadalom közepén ott várta valaki, akivel együtt indultak el régen ezen sokszor rögös, de mégis szép úton, aki mindig ott volt mellette. Mestere, Partali Csaba sem tudott megszólalni, csak hosszan magához ölelte a tanítványát és ők ketten mindent értettek, mi pedig álltunk újfent meghatottan.
Misem mutatja jobban, hogy mennyire szeretik Patrikot, hogy a villám szervezés ellenére, sokan eljöttek ünnepelni, megölelni. Tata város polgármestere Michl József, az Iron Trade ügyvezetője Havellant István, a régi, ma már nem vívó csapattársak, szülők, mind-mind félretették aznapi programjukat, hogy este együtt lehessenek hacsak rövid időre is Patrikkal.
Most, jöhet egy kis pihenés, majd újra kezdődik a munka, hiszen ezzel az eredménnyel a „Mifiúnk” megváltotta a repülőjegyét nyáron, a nancsingi ifjúsági olimpiai játékokra. Csak így tovább Kölyök!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek