Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. November 24. 06:00, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Kefir: Lehet, hogy megnősül?

Kefir: Lehet, hogy megnősül?

Az egykori V-Tech együttes énekese Kefir, és Mariann már másfél éve, alkotnak egy párt. Kefir korábbi sikertelen kapcsolatai után, most úgy érzi, Mariannban megtalálta azt a nőt, aki talán életre szóló társa is lehetne.

Kefir meg akarta lepni Mariannt egy utazással, ezért egy romantikus hétvégét tervezett a Szigetközbe. „Meglepetésnek szántam ezt az utazást, –meséli az énekes – Mariann nem is sejtette. Olyan helyet kerestem, ahol valóban kettesben lehetünk, és a pihenés sokrétű oldalát is megismerhetjük. Mariannt már félkész bőröndökkel vártam haza, - mosolyog Kefir- természetesen a női pipere holmikat nem én csomagoltam össze.”

„Kefir nagyon meglepett engem, amikor hazaértem, ő pedig ott topogott az ajtóban indulásra készen. – veszi át a szót Mariann – Nem sok időt hagyott nekem a készülődésre, de nagyon boldoggá tett ezzel a meglepetéssel. A Diamant Hotelbe utaztunk romantikázni, és a jövőnket tervezgetni. Kefir imádja a wellnesst. Nagyon jól éreztem magam én is a fürdőzés és a szaunázás közben, ahol Kefir szerelmes pillantásai már-már zavarba ejtettek – mosolyog Mariann. „Sok helyen jártam már, – veszi át a szót Kefir – de ilyen hangulatos szaunával még nem találkoztam. Az oldala üvegfal volt, ahonnan gyönyörű kilátás nyílott a Dunára.

„Mariann számomra a tökéletes nő, – mondja az énekes – akit rá tudok venni pasisabb dolgok kipróbálására is. Mindig igyekszik a kedvemben járni. Velem tartott egy off road kirándulásra is, mi így fedeztük fel a Szigetközt. De a biliárdasztalhoz és a bowling pályához sem kellett őt noszogatni.” – nevetnek össze szerelmesen. Isteni házias íz élményben volt részünk a magyaros, múlt századot idéző Sári Csárdában. – folytatja Kefir – Még a lovas kocsikázást is kipróbáltuk. Azt sem hagyományos értelemben, mert a Mariann a ló hátára, és nem a kocsira ült fel.”

Kefir és Mariann kapcsolata a Dunakilitin eltöltött napok alatt még szorosabbá vált. A rengeteg kikapcsolódási lehetőség közben, egymás új oldalát is megismerhették. Bár már együtt élnek, a házasságot még nem sietik el. Kecskés Tibor, azaz Kefir úgy véli, hogy egy jó kapcsolatnak nem feltétlen a házasság az alapja.

Címkék: Kefir, v-tech

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára