Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Október 25. 15:07, kedd | Helyi

Ketten együtt már 30 évesek, börtönben válhat felnőtté a két fiatalkorú

Ketten együtt már 30 évesek, börtönben válhat felnőtté a két fiatalkorú

Két fiatalkorú betörőt vettek őrizetbe a tatabányai nyomozók hétfőn. Számos bűncselekmény elkövetése írható a 14 és 16 éves fiúk számlájára.

Egy édesség diszkontba történt betörés kapcsán kerültek a rendőrök látókörébe, majd kihallgatásuk során további bűncselekmények elkövetését ismerték el.

Mint kiderült kétszer is betörtek az üzletbe. Elmondásuk szerint jó heccnek gondolták és persze éhesek is voltak. Feltehetően ez motiválta őket akkor is, mikor október elején betörtek egy pékségbe, ahonnan közel 30.000 forintnyi élelmiszert vittek el.

Egy hétvégi házba is jogosulatlanul mentek be. Éjszaka volt, mikor betörve a kisház ablakát, bejutottak az épületbe október 15-én. Éjszaka már csípős hideg volt, haza menni viszont nem akartak, így arra gondoltak reggelig a kisházban maradnak. A bátorság hamar elillant, nem mertek a bűntett helyszínén maradni, összepakoltak néhány holmit és továbbálltak.

A gyanusítotti kihallgatás során a fiúk úgy döntöttek, hogy részletesen vallanak az elmúlt hetekről. Bevallották, hogy kerékpárokat is eltulajdonítottak. Tatabányán szám szerint 4, Tatán 5 biciklilopás köthető hozzájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya