Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Július 11. 10:39, hétfő | Helyi
Forrás: www.mti.hu

Ketten meghaltak az M1-esen egy balesetben

Ketten meghaltak az M1-esen egy balesetben

Két belga állampolgár halt meg abban a balesetben, amelyben egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényében Bábolnánál - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

Egy belga rendszámú személygépkocsi B u d a p e s t felé haladt, amikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak sodródott, az megdobta, átrepült a korláton, és az autópálya h a t á r felé vezető oldalán egy kamionnak ütközött.
Az autót vezető 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves nő meghalt, a hátul ülő f é r f i és három gyermek megsérült; valamennyien belga állampolgárok

„A kislány túl van a közvetlen életveszélyen. Bár sérülései súlyosak és többszörösek, de az ő állapota stabil és kielégítőnek mondható. A kisfiú nagyon súlyos koponya- és agysérüléseket szenvedett, kollégáim mindent megtesznek élete megmentéséért, de sajnos az ő állapota rendkívül válságos" - mondta az RTL Klubnak dr. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója. A harmadik gyermeket, egy 5 éves kislányt a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban kezelik, az orvosok szerint az ő állapota is kritikus. Az édesapát a tatabányai kórházba szállították, az ő állapotáról az intézményben nem adtak tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya