Városlista
2019. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Július 11. 10:39, hétfő | Helyi
Forrás: www.mti.hu

Ketten meghaltak az M1-esen egy balesetben

Ketten meghaltak az M1-esen egy balesetben

Két belga állampolgár halt meg abban a balesetben, amelyben egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényében Bábolnánál - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

Egy belga rendszámú személygépkocsi B u d a p e s t felé haladt, amikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak sodródott, az megdobta, átrepült a korláton, és az autópálya h a t á r felé vezető oldalán egy kamionnak ütközött.
Az autót vezető 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves nő meghalt, a hátul ülő f é r f i és három gyermek megsérült; valamennyien belga állampolgárok

„A kislány túl van a közvetlen életveszélyen. Bár sérülései súlyosak és többszörösek, de az ő állapota stabil és kielégítőnek mondható. A kisfiú nagyon súlyos koponya- és agysérüléseket szenvedett, kollégáim mindent megtesznek élete megmentéséért, de sajnos az ő állapota rendkívül válságos" - mondta az RTL Klubnak dr. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója. A harmadik gyermeket, egy 5 éves kislányt a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban kezelik, az orvosok szerint az ő állapota is kritikus. Az édesapát a tatabányai kórházba szállították, az ő állapotáról az intézményben nem adtak tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 00:00, péntek | Helyi

Nagypéntek

Nagypéntek a katolikus hívők számára a legszomorúbb, legdrámaibb nap az évben. Ekkor emlékeznek Jézus halálára.

2019. Április 18. 10:33, csütörtök | Helyi

Étkezési és vásárlási ötletek a Húsvéti Ünnepekhez

A húsvét közeledtével igyekszünk időben megtervezni családunk étlapját. Talán mindenkinek a sonka és a tojás, ami először eszébe jut

2019. Április 18. 10:31, csütörtök | Helyi

Húsvét Tatabányán

2019. április 22-én, hétfőn délután Tatabányán az Árpád téren lesz gyermekkoncert, népi játékpark, játszóház, locsolkodás, táncház.

2019. Április 18. 09:55, csütörtök | Helyi

Változik a parkolási rend

A Húsvéti Ünnepek Alatt változik a parkolási rend Tatabányán.