Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Augusztus 27. 10:18, csütörtök | Helyi
Forrás: tatabánya

Kéz a kézben a Scepter Kft.-vel

Kéz a kézben a Scepter Kft.-vel

A „Kéz a kézben” program keretében örökbefogadott Móra Ferenc Óvoda megújításában segített a vállalat.

Sajtótájékoztatón számolt be a Kéz a kézben program legújabb eredményéről Schmidt Csaba polgármester, Pleier Tamás kerületi képviselő, Szőllősi Lóránd a Scepter Kft. gyárigazgatója és Fátrai Zsuzsanna, az óvoda vezetője.

A tájékoztatón elhangzott, hogy az óvoda több helységében történtek felújítások: megújult a téli kert, valamint egyes csoportszobákban sor kerülhetett a padló, a falak és a bútorok felújítására is. A Scepter Kft. 1,35 millió forintos támogatásán túl Pleier Tamás a képviselői keretéből támogatta a munkálatokat, melyek a Kft. és az óvoda dolgozóinak önkéntes munkája segítségével valósultak meg. Schmidt Csaba kiemelte, hogy a Scepter Kft. egy fiatal szereplője a tatabányai gazdasági életnek, mégis öröm látni azt, hogy fontosnak tarják a helyi szerepvállalást, fontosnak tartják a hosszan tartó és eredményes örökbefogadói kapcsolatot cégük és az óvoda között.

Tatabánya városa 2011 tavaszán indította útjára a „Kéz a kézben” programot, lehetőséget biztosítva ezzel az önkormányzat nevelési-oktatási intézményei, különösképpen a gyerekek támogatására. A program célja, hogy a vállalatok figyelmét felhívja az önkéntesség és a társadalmi felelősségvállalás jelentőségére, melynek köszönhetően hosszú távú együttműködés jöhet létre a gazdasági társaságok és az intézmények között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya