Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. December 04. 09:13, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu/Infovárosok

Kihívta a mentőket, majd rugdosni próbálta és szidta őket

Kihívta a mentőket, majd rugdosni próbálta és szidta őket

Kihívta a mentőápolókat, majd ellátása közben megpróbálta megrúgni az őt ellátó férfit. Vádemelést javasol a rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott V. László 50 éves budapesti lakos ellen, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi április 13-án 12 óra körüli időben a Budapest I., Déli pályaudvarra mentőt hívott magához, mert nem érezte jól magát. A mentőszolgálat kiérkező munkatársai elkezdték megvizsgálni, de a férfi feléjük rúgott és szidalmazta őket. Ekkor megkérték, hogy szálljon ki a mentőautóból, azonban ennek csak akkor tett eleget, amikor a rendőrök megérkeztek.

Az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.