Városlista
2019. január 18, péntek - Piroska

Hírek

2018. Augusztus 10. 09:04, péntek | Helyi

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt személyi sérüléses és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök két személyt fogtak el és tizenkét főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor. A járőrök négy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

A járőrök 2018. augusztus 9-én 20 óra 35 perckor Tatabányán ellenőriztek három fiatalt az autóbusz-pályaudvaron. Velük szemben felmerült a kábítószer fogyasztás gyanúja, ezért őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A kábítószerteszt mind a három személy vonatkozásában pozitív eredményt mutatott. A három tatabányai lakossal szemben kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 18. 09:44, péntek | Helyi

Az E.ON nevével visszaélve kérnek csalók átutalást

Ismeretlen támadók az E.ON nevében küldenek a vállalat elektronikus számlaértesítőihez nagyon hasonló formátumú e-maileket, és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony összegeket átutaljanak számukra.

2019. Január 18. 09:42, péntek | Helyi

Ügyeljünk fűtési berendezésünk és kéményünk tisztaságára!

Télen a fűtési szezonban megsokasodnak a szén-monoxid veszéllyel és mérgezéssel kapcsolatos esetek és hírek, hiszen ilyenkor használjuk napi rendszerességgel fűtési berendezéseinket.

2019. Január 17. 09:25, csütörtök | Helyi

Ismét pályázható a Földi Imre Sport Ösztöndíj!

2019. Január 16. 00:00, szerda | Helyi

Sokszor nem elegendő a nappali menetfény!