Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Április 08. 16:32, hétfő | Sport
Forrás: MTI

Kovács Nikolett kétszer állt a dobogón Katarban

Kovács Nikolett kétszer állt a dobogón Katarban

Kétszer is dobogóra állhatott a Superstock 600-as kategóriában versenyző Kovács Nikolett a katari gyorsaságimotoros-bajnokság hétvégi viadalain, amelyeket a világbajnoki versenyek betétfutamaiként rendeztek meg Dohában.

A magyar motoros menedzsmentjének hétfői tájékoztatása szerint a katari bajnokság versenyeit pénteken délután és késő este rendezték meg, utóbbit villanyfénynél.
Kovács az első futamban jó rajt után sokáig a második helyen haladt, amelyért a hajrában nagyon meg kellett küzdenie kínai ellenfelével, akit a leintésnél mindössze öt századmásodperccel előzött meg. A magyar versenyző a második futamon - amelyet esős körülmények között rendeztek meg - ismét jól startolt, ezúttal azonban "csak" a harmadik helyre tudott besorolni, ezt a pozíciót azonban a célba érkezésig sikerült megőriznie annak ellenére, hogy motorjának hátsó gumija jelentős mértékben elkopott.
"Nagyon boldog vagyok, hogy végre sikerült kétszer is a dobogón végeznem, az pedig, hogy ez pont a MotoGP-s barátaim előtt sikerült, külön öröm" - idézte a közlemény Kovácsot, aki fotósként és újságíróként régóta követi a helyszíneken a gyorsaságimotoros-vb-t.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.