Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Október 10. 12:18, hétfő | Helyi

Életveszélyes sérülést okozott az olajfolt

Életveszélyes sérülést okozott az olajfolt

Életveszélyes sérüléssel járó baleset történt pénteken Tarján és Tatabánya között. Egy 58 éves gyermelyi asszony járt szerencsétlenül, aki egy olajfolton megcsúszó tehergépkocsinak ütközött.

A Rendőrség keresi azt a személyt, akinek járművéből az olaj az útra folyt, illetve várja azok jelentkezését a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikén, vagy hivatali munkaidő alatt a 34/517-777-es telefonszám 21-48-as mellékén Szabó István r. ftzls. balesetvizsgálónál, akik információval rendelkeznek a szennyezést okozó gépjárműről és annak vezetőjéről.

Az elmúlt egy hónapban sajnos nem ez volt az első olyan eset, mikor olajfolt okozott balesetet. A szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia szeptember 9-én szintén Tatabánya és Tarján között. Egy osztrák férfi haladt Yamaha típusú motorkerékpárján Tarján felé, mikor egy jobbkanyar után megcsúszott egy olajfolton, elvesztette uralmát a jármű felett és a szemközti sávon átcsúszva az út menti füves árokban állt meg. A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 107-es és 112-es segélyhívókon, illetve hivatali munkaidőben az 517-777-es telefonszám 21-48-as mellékén Maros Attila r. ftzls. balesetvizsgálónál várja annak a járművezetőnek a jelentkezését, akinek járművéből az olaj az útra folyt.

Nem történt baleset, mert az olajszennyeződést időben felfedezték Tatabánya belterületén október 4-én. A Fő téren hibásodott meg egy ismeretlen gépjármű, melyből 553 méter hosszan folyt ki olaj a városon áthaladó főútra. Közlekedésbiztonsága elleni bűncselekmény miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen és egyben a lakosság segítségét kéri a szennyeződést okozó személyazonosságának megállapítása céljából.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya