Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 22. 07:26, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont

Lola és párja hisz az örök szerelemben

Lola és párja hisz az örök szerelemben

Az eljegyzését már egyszer felbontó fiatal pár újra együtt van és boldogabb, mint valaha. Az énekesnő és kedvese imád pihenni és édes semmittevéssel tölteni azt a pár napot, amit a munkájuk mellett kettesben tölthetnek.

„Kapcsolatunk elején 3 hét múlva már össze is költöztünk és sülve-főve együtt töltöttük az időnket. Még munkába is együtt jártunk, mert Bence a hangmérnökömként a csapatomban dolgozott. Furcsa volt az együtt töltött sok idő, néha egymás idegeire is mentünk – emlékszik Lola - ez rá is nyomta a bélyegét a szerelmünkre, utána szakítottunk, majd fél év múlva rájöttünk, hogy nem bírunk egymás nélkül élni, újra kezdtük, de akkor megfogadtuk, hogy kéthavonta sort kerítünk arra, hogy elutazunk egy kicsit kettesben kikapcsolódni távolra minden zenétől és színpadtól.”

„Egyességünk szerint egyszer a párom, egyszer pedig én választom ki a pihenésünk helyszínét – veszi át a szót Czoller Bence – most Juditon volt a sor, akinek a választása a Mesés Shiraz Hotelre esett. Tudtam, hogy nagyon romantikus a hely, ezért egy kicsit ódzkodtam is, hogyan fogom érezni magam az ország legromantikusabb szállodájában” – nevet.

Bencének hamar megváltozott a véleménye. A mesés hotel szolgáltatásai között rögtön talált magának valót is, ami a rocker szívét és persze hasát azonnal megfogta!

„Már a marokkói szobánkba lépve, a szobai bekészítésünk az édesség-gyümölcs és sajttál variáció levett a lábamról, mindezt überelte a vacsora, annak is a desszert kínálata, amit mint megtudtam szerelmes pároknak készít a szálloda és tudomásukra jutott, hogy mi utó Valentin napra érkeztünk a párommal ezért apró gesztusként szolgálták fel nekünk – mondja a fiú.

Lola elmondása szerint mindig is szeretett volna eljutni a Mesés Shiraz Hotelbe, annyi jót hallott a szállodáról.

„Izgatottan vártam, hogy kipróbálhassam a szálloda messze földön híres habos masszázsát és hammam béli kezeléseit. Na, ezekre már Bencét semmiképpen sem tudtam elrángatni – nevet – de én nagyon élveztem. Jól esett a mákos, sós, joghurtos kezelés a hammamban és a habos paplan is, amivel Bence kezdett betakarni, majd feladta és szakképzett masszőrök fejezték be – meséli a gyönyörű énekesnő. - Eddig nem sűrűn vettem részt ilyen rituálékon, most már tudom miből maradtam ki.

A fiatal pár este a keleti világ másik kedvencét a shisházást is kipróbálta. A vízipipa gyümölcsös gőze és a marokkói mentatea igazi megkoronázása volt a mesés keleti élményeiknek.

Lola és Bence bár nem szívesen beszél a magánéletéről, most nagyon boldogok együtt és legyen elég ennyi. Mindketten sokat dolgoznak, fellépni járnak, újabb eljegyzést biztos, hogy nem terveznek, az igazi házasság kötés időpontjában pedig még nem gondolkoztak. Egyben viszont biztosak, hogy a Shiraz Hotelbe még visszatérnek, nagyon hamar.

Címkék: lola, szerelem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára