Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. December 13. 09:31, kedd | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Második hely Csurgón

Második hely Csurgón

Csurgón, az Eötvös-kupán a tatabányai Kodály Zoltán Általános Iskola hatodikosai is részt vettek. A tornára tizenkét csapat nevezett, és három csoportban küzdöttek a helyezésekért a gyerekek.

A Kodályosok a csoportmérkőzéseiken fölényes győzelmekkel jutottak az elődöntőbe, ahol a Szentgotthárd fiataljaival mérkőztek. Nehézkesen indult a mérkőzés, de a kezdeti bizonytalanság után, magabiztos győzelmet arattak a fiúk. A döntőben a tatabányai srácok által már jól ismert Dózsavárosi DSE (Veszprém) együttese ellen játszottak. Jól kezdték a mérkőzést a fiatalok, és a második félidő ötödik percéig biztosan vezettek. Ezután egy zuhanás következett, az átlövők nem találták el a kaput, a lövéseket lesáncolták az ellenfél játékosai. Ziccerek maradtak ki, és a játékosok elkezdtek kapkodni. A kapkodásnak pedig rengeteg hiba lett az eredménye. Hiába működött jól a védekezés, gólt lőni nem tudtak, így a veszprémi csapat a vezetést átvette és a végéig ezt meg is tartotta. A Kodály iskola fiainak így a második hely jutott a kupán.

A második helyen végzett csapat tagjai: Antal Zoltán, Cserhalmi Antal, Jaczkó Szabolcs, Gulyás Gergő, Szőllősi Bence, Cutura Dárió, Fantoly Márkusz, Pongrácz Patrik, Bodnár Krisztián, Tóbiás Olivér, Balogh Marcell, Előd Barnabás, Vertényi Kristóf, Remete Csanád

Testnevelő/edző: Horváth Árpád

A torna válogatottjába Jaczkó Szabolcsot és Gulyás Gergőt választották be.

Eredmények:

Kodály – Komló 29:3

Kodály – Csurgó 20:3

Kodály – Szentgotthárd „B” 24:0

Elődöntő:

Kodály – Szentgotthárd „A” 28:12

Döntő:

Kodály – Dózsavárosi DSE,Veszprém 17:20

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.