Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Június 18. 05:03, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Még csak 13 éves, de már erőszakosan rabolt

Még csak 13 éves, de már erőszakosan rabolt

A rendőrök fél órán belül elfogták azt a 13 éves fiút Szerencsen, aki egy vele egykorú gyermektől fenyegetéssel akarta elvenni telefonját, majd pénzt követelt tőle.

A rendőrséget június 16-án a kora esti órákban értesítette egy szerencsi édesanya, hogy a város főutcáján egy idegen fiú az ő 13 éves gyermekét megfenyegette és először a telefonját, majd pénzt követelt tőle.
A sértett a későbbiekben elmondta, hogy az általa ismeretlen fiú séta közben csatlakozott hozzá és beszélgetésbe elegyedtek. Ennek során először váratlanul a telefonját kezdte követelni tőle, majd pénzt. E közben elővett egy egyszer használatos borotvát és azzal fenyegette meg, hogy megvágja.
A megrémült gyermek azt mondta támadójának, hogy kísérje haza és otthon ad neki pénzt.
A sértett édesanyja otthon tartózkodott, aki megtudva a történteket kérdőre vonta a házuk előtt várakozó fenyegetőzőt, aki ekkor elmenekült.
Ekkor értesítették a rendőröket, akik fél órán belül elfogták a rablás bűntett kísérletével megalapozottan gyanúsítható fiút, akit kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vettek.

Címkék: fiú, rablás, rabló, szerencs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.