Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Március 05. 09:47, hétfő | Helyi sport
Forrás: http://www.carbonexkc.com/

Megvan a kötelező két pont

Megvan a kötelező két pont

Kellett a Tatabánya Carbonexnek a győzelem, ahhoz, hogy elérjék céljukat, a négy közé jutást. A FTC – PLER ellen mindig kemény, nehéz mérkőzéseket játszanak Debre Viktor tanítványai. Nem volt ez másképp most sem.

Nem kezdték jól a mérkőzést a tatabányai fiúk. 4 perc alatt három gólt lőtt a PLER és egyik találatukra sem érkezett válasz. A negyedik percben aztán Ivo Diaz szerezte meg a kék – fehérek első gólját. A 6. percben egy Iváncsik góllal lett 3 – 3.
Innentől aztán átvette az irányítást a Carbonex. A 8. percben 5 – 3, a tízedikben 6 – 4 volt az állás. Negyed óra elteltével 10 – 7 – re vezetett a hazai csapat. A 19. perctől hosszú percek teltek el tatabányai gól nélkül. Hiába védett Szente ziccereket egészen a 27. percig nem tapsolhattak hazai találatnak a szurkolók. Akkor Gál Gyula törte meg a 8 perces gólcsendet.
Az első félidő utolsó percei sem úgy alakultak, ahogyan azt a csapat tervezte. 15 – 12 – ről a szünetre 15 – 15 – re alakították az állást a zöld – fehérek.
A második félidő sem indult túl jól. Dénes Jánost szinte azonnal kiküldték a játékvezetők 2 percre. Ezt ki is használták a vendégek, Pálos és Rév is betalált.
A 10. percre 23 – 18 – r elléptek a tatabányai fiúk. Továbbra is voltak hibák mindkét oldalon, de határozottabbnak tűnt a Carbonex.
A 16. percben az addig ziccereket is fogó Szente Gábort le kellett cserélnie Debre Viktornak. A rutinos hálóőrt szemen találta egy lövés.
A végeredmény: Tatabánya Carbonex KC – FTC – PLER 37 – 29
Debre Viktor: - A Ferencváros ellen mindig nehezen lendülünk játékba. Értékes győzelmet arattunk.
A Tatabánya Carbonex KC a jövő héten kétszer is Gyöngyösre utazik. Szerdán Magyar Kupa mérkőzést, szombaton bajnokit játszik a két együttes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése