Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. December 07. 10:29, szerda | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Mikulásként ajándékozott az alpolgármester

Mikulásként ajándékozott az alpolgármester

Bereznai Csaba alpolgármester, Mikulásként látogatott el több intézménybe is.

Elsőként a Micimackó Óvodába érkezett, majd a Huba vezér úti Idősek Napközijében és a Fogyatékkal Élők Otthonában is osztott mikuláscsomagokat.
„Az évnek ezen a napján mindig szabadságot veszek ki és járom a várost Mikulásként. Ami nagyon tetszik benne, hogy nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is nagy örömöt tud okozni egy szaloncukor vagy egy csoki, amit a Mikulástól kapnak. A sok öröm, amit látok az arcokon, feltölt és egész évben lelkes tudok maradni.” – mondta Bereznai Csaba alpolgármester, aki már húsz éve bújik Mikulás ruhába december 6-án.A Micimackó Óvoda gyerkőcei nagy örömmel várták a Mikulást, aki mindenkit megajándékozott. Az óvoda állandó gyerekseregéhez csatlakozott a Kömlődi Gyermekotthon hét lakója is. „Az integráció és a szocializáció szempontjából fontosak ezek az események az otthon lakóinak, és természetesen a Mikulással való találkozás minden gyermek életében hatalmas élmény. ” – tudhattuk meg Kissné Zombor Zsuzsától, a kömlődi gyermekotthon vezetőjétől.
Az óvodások után, egyedülálló időseket és sokgyerekes családokat is megajándékozott az alpolgármester, aki ezen a napon nem politikusként, hanem Lapföld piros ruhás jótevőjeként állt a köz szolgálatában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya