Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Február 06. 09:30, hétfő | Helyi sport
Forrás: http://www.carbonexkc.com/

Mindenki lehetőséget kapott a THAC ellen

Mindenki lehetőséget kapott a THAC ellen

THAC – Tatabánya Carbonex KC 26 - 37 (13 - 18)

THAC: Czérna, Kovácsovics, Melhardt – Basky 1, Benis B. 2, Bodnár, Hajdu 1, Hodi - Pongrácz. 1, Kanyó Balázs, Kanyó Bence 4, Kiss 12 (5), Lehőcz, Szám 4, Sütő 1
Edző: Kanyó Antal

Tatabánya Carbonex KC: Szente, Bartucz – Bodó 4, Diaz 3, Dénes 1, Gál 4, Vedran 2, Iváncsik 1, Kanyó, Kocsis 1, Lele 3, Pordán 2, Pásztor 6, Rédei 8, Szabó, Takács 2
Edző: Debre Viktor

A szomszéd várak csatáját a THAC kezdte jobban. 2 – 0 után 3 – 3 – nál tudott egyenlíteni a Tatabánya.
Debre Viktor ezen a meccsen pihentette válogatott szélsőjét, Harsányi Gergelyt. Ott volt viszont a pályán 29 – es mezben a legújabb igazolás, Vedrad Hud.
A Szente, Pásztor, Rédei, Dénes, Szabó, Gál, Kanyó összeállítás kezdett, ám később folyamatosan mindenki játéklehetőséghez jutott.
A mérkőzés 10. percében már két góllal a vendégek, vagyis a tatabányaiak vezettek. A 14. percben Rédei góljával három volt közte, ám jól tartotta magát a Tata. Kiss Ádám gólerős játékával a 18. percre sikerült megint egy gólra faragniuk a különbséget.
Harminc perc játék után 13 – 18 – ra vezetett a Tatabánya Carbonex.
A második játékrész első felében még 3 – 4 gólon tudta tartani a különbséget Kanyó Antal együttese. A mérkőzés 40. percében Rédei István hetedik találatával 19 – 23 – ra alakult az állás. Néhány perccel később Szente Gábor hetest fogott, majd Bodó, Iváncsik és Pásztor is betalált, ezzel szinte percenként nőtt a különbség.
A végeredmény: THAC – Tatabánya Carbonex KC 26 - 37
- Nem volt meggyőző a mai teljesítményünk. Bealudtunk. Nyugodt légkörű mérkőzés volt. Elvoltunk…. A Tata jól használta ki a lehetőségeit. Ők sokkal lelkesebbek voltak. Mi meg csak itt voltunk. – értékelt a mérkőzés után Debre Viktor. – A végére azt hiszem kicsit felpörögtünk és bedaráltuk őket. Az az igazság, hogy az edzőmeccseink jobban szoktak lenni, mint ez a mai mérkőzés volt. Ez ma olyan volt, hogy vártam mikor lesz vége.

Fotó: Varga Ildikó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás