Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Február 11. 11:08, csütörtök | Helyi
Forrás: tatabánya

Nagyadózók köszöntése

Nagyadózók köszöntése

A 2015-ös év legnagyobb adófizetőinek mondtak köszönetet a Városházán, amiért hozzájárultak Tatabánya mindennapi működéséhez, fejlődéséhez és gyarapodásához.

Schmidt Csaba polgármester köszönetét fejezte ki a vállalatok megjelent képviselői részére, amiért az elmúlt évben is megőrizték és növelték a munkahelyek számát, hogy adójukkal jelentős szerepet vállaltak Tatabánya fejlődésében, támogatják az oktatási, kulturális és sportintézményeket is.

A város vezetője az elismerő oklevelek átadása előtt rövid előadásban ismertette a város 2015-ös adóbevételeit. A helyi adóbevételek évről-évre növekednek, ami a Tatabánya-Környe Ipari Parkban működő vállalkozások fejlődésének köszönhető elsősorban.

Városunk polgármesterének beszámolója után Bencsik János országgyűlési képviselő osztotta meg gondolatait. Mint mondta, a rendezvényen jelenlévő cégek számtalan, a térségünkben lakó ember életére vannak befolyással

A jeles esemény egy zártkörű beszélgetéssel zárult, amelyen a cég- és városvezetők osztották meg egymással tapasztalataikat és egyeztettek a jövőt illetően.

A 2015-ös év legnagyobb adózói:

Grundfos Kft., Coloplast Hungary Kft., Delphi Connection System Kft., Sanmina-Sci Magyarország Kft., Bridgestone Tatabánya Kft., Becton Dickinson Kft., AGC Glass Hungary Kft., Otto Fuchs Hungary Kft., Reckitt Benckiser Tatabánya Kft., Észak-dunántúli Vízmű Zrt., NHSZ Tatabánya Zrt., Henkel Magyarország Kft., E.On Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., Tatabánya Erőmű Kft., Spar Magyarország Kft., ASG Gépgyártó Kft., Gelbmann Kft., Graboplast Zrt., Tesco-Global Zrt., Impreglon Kft., OTP Bank Nyrt., Samsung Chemical Magyarország Kft., Alpla Műanyag Kft., Gasztrometál Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya