Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Február 02. 09:04, csütörtök | Helyi sport
Forrás: http://www.carbonexkc.com/

„Néha még döcögünk, de voltak nagyon jó periódusaink is.”

„Néha még döcögünk, de voltak nagyon jó periódusaink is.”

Jó kapusteljesítmény, jó védekezés, jó támadójáték, helyenként kisebb – nagyobb hibákkal. Ez jellemezte a Tatabánya Carbonex csapatát szerdán este, a B. Braun Gyöngyös elleni Magyar Kupa mérkőzésen.

Tatabánya Carbonex KC – B. Braun Gyöngyös 36 – 25 (17 – 11)

Tatabánya Carbonex KC: Szente, Bartucz – Harsányi 4, Rédei 3, Dénes, Szabó, Pordán 2, Kanyó 4, Bodó 1, Diaz 5, Gál 4, Iváncsik 3, Lele 9 (1), Pásztor 1
Edző: Debre Viktor

B.Braun Gyöngyös: Kenyeres, Tamási – Balogh 6, Doros, Gazdag 3 (1), Gúnya, Halász 6, Juhász, Koller 1, Kotormán, Szalafai 3, Sándor R. 1, Sándor Á. 2
Edző: Nagy Károly

Debre Viktor csapatában helyet kapott Gál Gyula, míg a másik „friss” igazolás Vedrad Hud egyelőre a lelátóról nézte új társai játékát.
A mérkőzés előtt a cél a megnyugtató előny megszerzése volt. Ez sikerült, hiszen a márciusi visszavágóra 11 gólos előnnyel utazatnak Harsányiék.
A találkozó első negyed órájában még fej – fej mellett haladtak a csapatok. 8 – 6 ről aztán néhány perc alatt 10 – 6 lett az állás. Innentől aztán folyamatosan nőtt a különbség. A 20. perc tájékán szinte támadó sort cserélt Debre Viktor. Harminc perc játék után 17 – 11 volt az állás.
A második félidőben is sokat cserélt a tatabányai tréner. Ennek ellenére folyamatosan nőtt a két csapat között a különbség. Alig 10 perccel a találkozó vége előtt 13 gól volt a különbség. Ebből maradt a végére tizenegy.
- Úgy gondolom, hogy ez a 11 gól mindenképpen jó eredmény a visszavágóra. Szorosabb meccsre készültünk, de megfelelő eredménnyel. Megmondom őszintén félidőben elégedett voltam. Azt gondoltam, ha kettőt még rátesznek a fiúk, akkor az jó lesz. Többet tettek rá, jó volt, elégedettek lehetünk. – mondta a mérkőzés után Debre Viktor.
A Magyar Kupa visszavágót március elején rendezik. A Tatabánya Carbonex KC február 4 – én szombaton 18 órától, a THAC ellen lép legközelebb pályára, a Földi Imre Sportcsarnokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.