Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. November 18. 15:12, péntek | Helyi önkormányzati

Novemberi Környezeti Nevelési Konferencia

Novemberi Környezeti Nevelési Konferencia

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és a MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Szervezet a Tudomány Napjához kapcsolódó hagyományos rendezvényén „A hazai klímapolitika és a környezeti fejlesztések összefüggései az oktatással” címmel tartott konferenciát Tatabányán.

A megnyitón Schmidt Csaba, Tatabánya Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a konferencia részvevőit. Első előadóként Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Klíma- és Energiaügyekért Felelős államtitkára lépett a pódiumra és tartotta meg „Biztonságos és fenntartható energiaellátás” címmel előadását.
Az „Edutus Főiskola innovációi, energetikai oktatási tervei, a zöld egyetemmé válás tervei, hallgatók toborzása” volt a témája a következő előadónak, Prof. Dr. Bartók Istvánnak, az Edutus Főiskola (korábban Modern Üzleti Tudományok Főiskolája) rektorának.
Rövid szünetet követően Dr. Jelen Tamás, az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezérigazgatója „A víz, mint érték, a vízmű fejlesztési tervei, a lakossággal és az intézményekkel kapcsolatos kommunikációja” címmel tartott előadást.
„A Vértes Volán Zrt. fejlesztési tervei, a lakossággal és az intézményekkel kapcsolatos kommunikációja” kapcsán Németh Tamás Vezérigazgatója tartott tájékoztatót a konferencia hallgatóságának.

A konferencia zárásaként ajándéksorsolást tartottak a jelenlévő résztvevők között.

Felső kép első sor: Bencsik János, Schmidt Csaba, Németh Tamás
Cikkben:Prof. Dr. Bartók István,Dr. Jelen Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben