Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Július 31. 09:26, kedd | Helyi

NYÁRESTI VETÍTÉSEK

NYÁRESTI VETÍTÉSEK

INGYENES PROGRAMSOROZAT

2018. augusztus 3., 10., 17., 24.
Tatabánya, A Vértes Agorája

Ahogy júliusban a zenéé, úgy augusztusban a filmeké lesz a főszerep A Vértes Agorája programjában. Az utolsó nyári hónap első négy péntekjén egy-egy díjnyertes alkotás szerepel a repertoárban. Az előző évek gyakorlatához hasonlóan az idén is ingyenes lesaz a sorozat.

PROGRAM:
2018. augusztus 3., 19:00
TÁNCTERÁPIA

színes, brit film, 2017
A látszólag tökéletes és rendezett életet élő, ítélkezésre és sznobizmusra hajlamos Sandra nyugdíjba vonulása előtt nem sokkal felfedezi, hogy a férje viszonyt folytat a legjobb barátnőjével. Fényűző otthonát otthagyva bohém húgához költözik, aki egy rossz hírű lakótelepen lakik. A karót nyelt Sandra eleinte kibírhatatlannak találja új életét, azonban egy társastánc-tanfolyam mindent megváltoztat... (port.hu)
2018. augusztus 10., 19:00
SÖTÉTBEN

színes, német film, 2017
Katja boldog élete összeomlik, amikor férje és kisfia életüket vesztik egy robbantásban. A nő a kezdetektől meg van győződve arról, hogy a merényletet nácik követték el, de a rendőrség maffiaviszályokra, illetve muszlim vallási nézeteltérésekre gyanakszik. A friss gyász tompultsága és a bírósági tárgyalás traumatikus időszaka után Katja nem nyugszik, és saját kezébe veszi a dolgokat. (port.hu)
2018. augusztus 17., 19:00
A REMÉNY RECEPTJE

színes, japán film, 2015
Tokue, a kedves idős asszony megkeresi Sentarót, az utcai palacsintasütő tulajdonosát, és munkát kér tőle. A férfit meggyőzi Tokue házi készítésű édesbabzseléjének mennyei íze. Felveszi az asszonyt, és ezzel kezdetét veszi egy kapcsolat, amelyből Sentaro sokkal többet tanul meg, mint a tökéletes babzselé elkészítésének mesterségét. (port.hu)
2018. augusztus 24., 19:00
A KLÁN

argentin bűnügyi filmdráma, 2015
A klán a Buenos Aires-i Puccio család megtörtént eseményeken alapuló története. A Falkland-szigeteki háború után, a nyolcvanas években az addig átlagos, polgári életet élő Arquímedes Puccio elveszíti az argentin kémelhárító szolgálatnál betöltött állását. A családfő ezek után úgy dönt: fiaival együtt alvilági tevékenységbe kezd. Alejandro, az elsőszülött híres rögbisztár, ismertsége és népszerűsége miatt a gyanú árnyéka sem vetül rá. Ő választja ki az áldozatokat, akiket váltságdíj reményében rabolnak el. Az egész család bűnrészességet vállal a mesterien megtervezett és kivitelezett emberrablás-sorozatban. A feszültséggel teli bűnügyi történet az argentin katonai diktatúra utolsó éveiben játszódik. (port.hu)
További részletek: www.avertesagoraja.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya