Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Október 06. 12:18, csütörtök | Helyi önkormányzati

Október 7-től lezárják a Komáromi utat Tatabányán

Október 7-től lezárják a Komáromi utat Tatabányán

A Komáromi út felújítási munkálatai holnap, október 7-én reggel 8 órakor kezdődnek el és a tervek szerint 2012. április 15-én fejeződnek be. Ez idő alatt lezárják a Komáromi utat, az Ofotérttől az APEH- ig.

A Kós Károly utca forgalmának a Komáromi úton történő átvezetése a Körösi Csoma Sándor tér egyirányúsításával, a Tas vezér utcai csomópontban történik.

Az Ond vezér utca a Győri út és az 1-es út között szinte folyamatosan használható, de néha a munkavégzés miatt számítani kell forgalomirányításra.

A Komáromi úton a felújítási munkák ideje alatt, október 7-én reggel 6 órától nem lehet majd parkolni, ezért azt kérik az ott lakóktól, hogy autóikat a Reguly Antal téri, a Kós Károly utca 1. szám előtti, illetve a Lehel téren kialakított ideiglenes parkolókban helyezzék el.

A felújítás miatt áthelyezik az autóbuszmegállókat is, ezért ideiglenes buszmegállókat alakítottak ki a Lehel tér és a Komáromi út sarkánál, a Komáromi út 71. szám előtt (az APEH előtt lévő helyett), valamint a Komáromi út 17-19 előtt (az Ofotért előtti buszmegálló helyett).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.